loading
close
SON DAKİKALAR

Mansur Yavaş'tan AKP'li meclis üyelerine: Herhangi bir personelim yolsuzluktan yargılanırsa ben de o davaya müdahil olacağım

Mansur Yavaş'tan AKP'li meclis üyelerine: Herhangi bir personelim yolsuzluktan yargılanırsa ben de o davaya müdahil olacağım
Tarih: 12.01.2021 - 11:16
Kategori: Gündem

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, AKP'li meclis üyelerine "En ufak duyum alırsanız savcılığa verin. Mamak Belediyesi'nde ihaleye fesat karıştırıldığını duyduk gittik savcılığa verdik. Siz niye vermiyorsunuz bizi savcılığa?" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin ocak ayı 1. birleşimi dün gerçekleşti. AKP'li belediye meclis üyelerinin yolsuzluk imasında bulunması üzerine konuşan Başkan Yavaş, "Benim dönemimde herhangi bir personelim yolsuzluktan yargılanırsa namus, şeref sözü. Ben de o davaya müdahil olacağım" dedi.

Mansur Yavaş'ın konuşması şöyle: 
"Namuslu ve haysiyetli insanların belediyede herhangi bir yolsuzluk gördüğü zaman yapması gereken iki tane şey vardır: Bir Cumhuriyet Savcılığına gitmek, iki İçişleri Bakanlığı'ndan müfettiş istemek. Dedikoduyla kamu görevlileri karalanamaz. Ama açık açık bir taahhüdüm var.  Benim dönemimde herhangi bir personelim yolsuzluktan yargılanırsa namus, şeref sözü, sizlerle beraber ben de o davaya müdahil olacağım. Ama şunu da bekliyorum. Yüze yakın dosya var. Daha da geliyor. Açıkca Ankara halkının uğratıldığı zararlar var. Bunlarda da sizlerden katkı bekliyorum çok net bir şekilde. Gideceğiz yetimin hakkını hep beraber savunacağız.

En ufak duyum alırsanız savcılığa verin. Mamak Belediyesi'nde ihaleye fesat karıştırıldığını duyduk gittik savcılığa verdik. Siz niye vermiyorsunuz bizi savcılığa? Dedikodu yapmayın. Mamak Beldiyesi'nin yine kamu zararı yarattığı konusunda bir şikayet oldu, onu da verdik savcılığa. Varsa bir yolsuzluk sizinle birlikte takip edeceğim."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları