loading
close
SON DAKİKALAR

Mansur Yavaş'tan ''MHP'ye yanıt'' haberlerine ilişkin açıklama

Mansur Yavaş'tan ''MHP'ye yanıt'' haberlerine ilişkin açıklama
Tarih: 02.12.2021 - 09:39
Kategori: Yerel

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Alparslan Türkeş saldırısıyla ilgili yaptığı açıklama sonrası medyada çıkan "MHP'ye yanıt" haberlerine dair açıklamada bulundu.

Sözcü’den Saygı Öztürk, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Ankara'daki Alparslan Türkeş anmasına yönelik saldırıya ilişkin konuştuğunu iddia etmişti.

Saygı Öztürk haberinde Mansur Yavaş'ın "Yanlış yorumlanmaması için vakfın toplantısına katılmadığım gibi çiçek de göndermedim. Vakıf Genel Sekreterinin Belediyede görevli olması nedeniyle ilişkilendirilmiş olabilirim. Gençlik Parkı içinde bulunan salonumuzu istemişlerdi, uygun bulmamıştım. Yaşananlarla uzaktan yakından ilgimiz yok. Başka siyasi partilerin iç işlerine karışmam" dediğini ve  Mansur Yavaş'ın "Vakfın Genel Sekreteri bizde çalışıyor diye ilişkilendirme oluyorsa, belediyede çok sayıda ülkücü var. Ülkücü diye kimseyi çalıştırmayalım mı?" dediğini iddia etmişti. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yeniden önceki açıklamasının üzerine bir not yazarak hiçbir kişi ve kuruma yanıt vermediğini ısrarla belirtti. 

Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasını eklediği not ile tekrar paylaştı; "Bugün bazı yayın organlarında 'tehdit ve iddialara cevap verdi' şeklinde haberler yayınlanmaktadır. Kimseye ve hiçbir kuruluşa cevap anlamına gelecek bir açıklamam bulunmamaktadır" dedi.

Göreve geldiğinden bu yana hiçbir siyasi demeç vermediğini bundan sonra da hakkında yapılan siyasi yorumlara ilişkin bir açıklaması olmayacağını belirten Yavaş, "Sadece ve sadece 6 milyon Ankaralının mutluluğu ve huzuru için yaptığım çalışmalara devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

Mansur Yavaş;

"Bugün bazı yayın organlarında ''tehdit ve iddialara cevap verdi'' şeklinde haberler yayınlanmaktadır. Kimseye ve hiçbir kuruluşa cevap anlamına gelecek bir açıklamam bulunmamaktadır. Aşağıdaki açıklamadaki kararlılığım aynen devam etmektedir.Saygılarımla" dedi

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları