loading
close
SON DAKİKALAR

Mansur Yavaş'tan öğrencilere müjde: Otobüsler, Beytepe kampüsü içinde ücretsiz servis yapacak

Mansur Yavaş'tan öğrencilere müjde: Otobüsler, Beytepe kampüsü içinde ücretsiz servis yapacak
Tarih: 27.09.2019 - 17:47
Kategori: Yerel

Hacettepe Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrenciler için 7 Ekim tarihinden itibaren ücretsiz 5 solo otobüs hizmete girecek. Solo otobüsler, Hacettepe Üniversitesi Metro İstasyonu’ndan kampüs içine servis yapacak.

Su faturalarında yüzde 50 indirimden sonra kısa bir süre içinde 60 TL’lik 200 binişlik öğrenci kartı uygulamasını da hayata geçireceklerini açıklayan Mansur Yavaş, seçim döneminde verdiği sözleri birer birer yerine getiriyor.

Ücretsiz solo otobüslerle öğrencilerin ekonomisine katkı sağlamayı amaçlayan EGO Genel Müdürlüğü, Mansur Yavaş’ın talimatıyla Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü’nde öğrenim gören öğrenciler için 7 Ekim Pazartesi gününden itibaren 5 solo otobüsü hizmete sokma kararı aldı.

KAMPÜS İÇİNE ÜCRETSİZ SERVİS

Bundan sonra haftanın 7 günü 06.30-20.00 saatleri arasında Çayyolu Metrosu’nun Hacettepe girişinden kampüs içine kadar öğrenciler solo otobüslerle ücretsiz taşınacak.

Günlük ortalama 20 binin üzerinde öğrencinin taşındığı Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü hattında aynı zamanda 21 körüklü otobüs hizmet veriyor.

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları