loading
close
SON DAKİKALAR

Mansur Yavaş'tan Rüzgarlı Caddesi esnafına ziyaret

Mansur Yavaş'tan Rüzgarlı Caddesi esnafına ziyaret
Tarih: 17.10.2021 - 16:34
Kategori: Yerel

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Başkent’te esnaf ziyaretlerini sürdürerek, sorun ve önerileri yerinde dinlemeye devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara’nın önemli ticaret merkezlerinden biri olan Ulus Rüzgarlı Caddesi esnafıyla da bir araya geldi.

Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Yaşar Neslihanoğlu, Etimesgut Meclis Üyesi Ertan Işık, Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Temel Aktay ve Tesisat İnşaat Sanayi Malzemecileri Derneği Başkanı Fatih Ayhan’ın da eşlik ettiği ziyarette Yavaş, esnafla sohbet ederek talep ve sorunları tek tek not aldı.        

Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, hem Rüzgarlı Caddesi esnafının hem de bu bölgeye gelerek alışveriş yapan vatandaşların ortak sorunu olan otopark çilesinin çözümü ile cadde ve sokakların  sağlıklaştırma çalışmaları hakkında esnafla görüş alışverişinde bulundu.

Rüzgarlı Caddesi’nde yapı market esnafını ziyaret ederek ‘bol kazanç’ dileklerini ileten Yavaş, esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları