loading
close
SON DAKİKALAR

Maraton öncesi büyük korku

Maraton öncesi büyük korku
Tarih: 16.10.2011 - 14:24
Kategori: Spor

Boğaziçi Köprüsü'nün bir ayağının kurulu olduğu olduğu Ortaköy'de viyadük altına park etmiş bir aracın üzerine beton parçaları düşmesi, Avrasya Maratonu öncesi korku yarattı

Ortaköy'de park halinde bulunan bir aracın üzerine, bugün Avrasya Maratonu'nda binlerce kişinin üzerinden geçeceği Ortaköy viyadüğünden kopan beton parçaları düştü. Araç sahibi Ayla Parkeş, Avrasya Maratonu'na dikkati çekerek, "Benim arabama olan şey, sabah Avrasya koşusu sırasında da olabilir" dedi.

Olay saat 02.00 sıralarında Ortaköy Amcabey Sokak üzerinde meydana geldi. Ayla Parteş'e ait aracın üzerine, Boğaziçi Köprüsü'nün devamındaki viyadükten kopan beton parçaları düştü. Gece çöp atmak için dışarı çıktığı sırada aracının üzerine düşen beton parçalarını görerek şok yaşadığını belirten Parkeş, Avrasya Maratonu'na dikkati çekti. 

Avrasya Maratonu'nda binlerce kişinin köprüyü kullanacağını hatırlatan Parkeş, "Akşam evime misafir gelmişti. Onu yolcu ederken çöpümü çıkarayım dedim. Aracımın üzerinde bir karartı gördüm. Ne olduğuna baktığımda, viyadükten düşen parçaların etrafa ve aracıma geldiğini gördüm. Sabah da Avrasya koşusu var. 

Bugün benim arabama olan bu şey sabah Avrasya koşusunda olabilir. Geçen sene köprüde bir tehlike yaşandı. Bu sene de bir şey olabilir. Bu olay arabamı park ederken olabilirdi. Hatta şimdi dahi olabilir. Ben onun için ilgililerin dikkatini çekmek adına haberdar ettim" dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları