loading
close
SON DAKİKALAR

Mark Eliyahu ve Cem Adrian’dan düet

Mark Eliyahu ve Cem Adrian’dan düet
Tarih: 14.06.2021 - 14:45
Kategori: Kültür & Sanat

Kamança sanatçısı Mark Eliyahu ve ses sanatçısı Cem Adrian’ın ikinci ortak çalışması “Derinlerde” tüm dijital platformlarda yayımlandı.

Doğu ve batı müziklerini sentezlediği tarzıyla dikkat çeken Mark Eliyahu ve Cem Adrian, “Derinlerde” adlı şarkının sözlerini birlikte yazdı, besteledi ve kaydetti. Sanatçılara piyanoda Haim Weiss, gitarda Shimon Yehya, bateride ise Dekel Dvir eşlik etti.

Eliyahu, bu düetle ilgili duygularını şöyle ifade etti:

“Türkiye ve kültürü benim için her zaman çok büyük bir ilham kaynağı oldu. Türk müziği beni büyülüyor ve kendimi ona çok bağlı hissediyorum. Cem benim en sevdiğim Türk sanatçılardan biridir. Tanıştığımız ilk saniyeden itibaren bağlantımız çok yakın, çok derin ve çok doğaldı. Cem ile müzik yapmak benim için büyük bir zevk ve çok sevdiğim 2 şarkıyı da beraberinde getirdi. Bu albüm için çok heyecanlıyım ve geri dönüp Türkiye’de turneye çıkmak, bu şarkıyı çalmak ve harika hayranlarımla ve arkadaşlarımla tanışmak için sabırsızlanıyorum.”

Adrian ise şunları söyledi:

“Mark benim için eşsiz bir müzisyen… İkimiz de birbirimizi tanımadan birbirine hayran olan iki müzisyeniz. İlk yüzyüze tanışmamızda beraber müzik düşledik. İlk olarak benim önümüzdeki sonbahar yayınlanacak ‘Ah’ albümümdeki ‘Kül’ için beraber çalıştık.

O’nu duyduğumda aldığım ilham benim için her zaman çok değerli. O ilham ile daha bir çok çalışma yapmak istediğim bir müzisyen.”

Kaynak : Kültür Servisi

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları