loading
close
SON DAKİKALAR

Marmaris Yangını söndürülemiyor; Marmaris Belediyesi Değirmenyanı'nda bir lojistik merkezi kurdu

Marmaris Yangını söndürülemiyor; Marmaris Belediyesi Değirmenyanı'nda bir lojistik merkezi kurdu
Tarih: 22.06.2022 - 16:50
Kategori: Yerel

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay; Marmaris Belediyesi olarak Değirmenyanı'na bir lojistik merkezi kurduk. Şu an için elimizde yeterince malzeme bulunmakta. Umarım yangın en kısa sürede söndürülür ve bizler yardım istemek zorunda kalmayız.

Marmaris Değirmenyanı bölgesinde 20 ev tedbir amaçlı tahliye edildi.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, yangın bölgesinden açıklamalarına devam ediyor.

"Cennet vatanımızın yaşanan bu felaketten bir an önce kurtulması için dünden beri teyakkuz halindeyiz. Yangını öğrenmemizle olay yerine intikal ettirdiğimiz 371 personelimiz 48 araçla söndürme çalışmalarına destek olmaya devam ediyor.

Sahadaki ekipler şiddetini arttıran rüzgarla birlikte yayılma eğilimi gösteren alevlerle mücadeleyi sürdürüyor. Bölgede yangını yakından takip etmeye ve ekiplerden bilgi almaya devam ediyoruz. Sizlerden de zorunlu olmadıkça Marmaris - Datça yolunu kullanmamanızı rica ediyorum.

Yangın 21. saate doğru ilerliyor. Maalesef hala tam olarak kontrol altına alınabilmiş değil. Marmaris Belediyesi olarak Değirmenyanı'na bir lojistik merkezi kurduk. Söndürme ekiplerinin olası ihtiyacı durumunda giysi, ayakkabı, ilaç, maske gibi eksikleri buradan karşılayacağız.

Şu an için elimizde yeterince malzeme bulunmaktadır. Umarım yangın en kısa sürede söndürülür ve bizler yardım istemek zorunda kalmayız. #Marmaris"

Yangın 21. saate doğru ilerliyor. Maalesef hala tam olarak kontrol altına alınabilmiş değil. Marmaris Belediyesi olarak Değirmenyanı'na bir lojistik merkezi kurduk. Söndürme ekiplerinin olası ihtiyacı durumunda giysi, ayakkabı, ilaç, maske gibi eksikleri buradan karşılayacağız. pic.twitter.com/fzo5S2EHpJ

— Mehmet Oktay (@oktaymehmet48) June 22, 2022

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları