loading
close
SON DAKİKALAR

Marmaris'te ormanlık alanda yangın çıktı!

Marmaris'te ormanlık alanda yangın çıktı!
Tarih: 29.07.2021 - 15:01
Kategori: Yurt

Antalya Manavgat'ta 4 noktada çıkan ve 3 kişinin yaşamını yitirdiği yangın daha söndürülemeden bir orman yangını haberi de Marmaris'ten geldi.

Muğla Marmaris'te de ormanlık alanda yangın çıktı.  Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Marmaris’teki orman yangınına 30 arazöz, 5 helikopter, 1 uçakla müdahale ediyoruz. Dualarımız ormanın kahramanlarıyla" açıklamasında bulundu

Marmaris Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Armutalan'da ormanlık alanda çıkan yangına ilk müdahalede bulunuldu. Belediye Başkanımız Mehmet Oktay, başkan yardımcıları, birim amirleri ve personelimizle birlikte yangın bölgesinde... Tek dileğimiz daha fazla büyümeden yangının söndürülmesi" denildi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün de Marmaris'te çıkan yangına ilişkin açıklama yaptı. Gürün, "Manavgat ve diğer illerimizdeki üzücü yangınlardan sonra Marmaris Armutalan’da da orman yangını başladı. Büyükşehir ekiplerimiz ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri yangına anında müdahale etti. Henüz kontrol altına alınmayan yangınla mücadele çalışmalarımız aralıksız devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Millî Savunma Bakanlığı ise, Marmaris'te çıkan orman yangınına yönelik söndürme çalışmalarına, gelen talep üzerine Deniz Kuvvetlerine ait tanker, arazöz, keşif aracı ve personelin yanı sıra bir İHA ile destek sağlandığını duyurdu.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları