loading
close
SON DAKİKALAR

Marmaris'te ormanlık alanlar yanıyor

Marmaris'te ormanlık alanlar yanıyor
Tarih: 21.06.2022 - 22:10
Kategori: Gündem

Marmaris Belediye Bakanı Mehmet Oktay yaptığı açıklamada; 'Akşam saatlerinde Bördübet mevkiinde orman yangını meydana geldi. Yangına tüm ekipler havadan ve karadan müdahalede bulunuyor.'

Orman Bakanlığından yapılan açıklamaya göre;

"Muğla / #Marmaris'te farklı noktalarda çıkan orman yangını ile mücadelemizi sürdürüyoruz.

Biz buradayız. Görevimizin başındayız.

576 Personel
144 Arazöz
13 Dozer

Yangını en kısa sürede kontrol altına almak için büyük bir gayretle çalışıyoruz." denildi.

Marmaris Belediye Bakanı Mehmet Oktay yaptığı açıklamada;

Güncelleme Saat; 21,57 "Değerli hemşehrilerim, Akşam saatlerinde Bördübet mevkiinde orman yangını meydana geldi. Yangına tüm ekipler havadan ve karadan müdahalede bulunuyor. Tek amacımız bir an önce kontrol altına almak. Gelişimeler oldukça size bilgi vermeye devam edeceğiz."

Güncelleme Saat; 22,26 "Hava kararmadan yapılan havadan müdahale maalesef şu anda yapılmıyor. Tek talebimiz gece görüşlü helikopterlerin acil olarak bölgeye gönderilmesi. Yoksa yine bir felaketle karşı karşıya kalacağız. Yetkililerin bu çağrımızı bir an önce duymasını bekliyoruz."

Güncelleme Saat: 00.02 Yüreğimiz yanmaya devam ediyor, yangın kontrol altına alınmış değil. Karadan müdahalenin zorlaşmasına rağmen söndürme ekipleri aralıksız çalışmaya devam ediyor. Hedefimiz en azından hava aydınlanana kadar alevlerin büyümesini engellemek. Zor bir gece daha bizi bekliyor. #marmaris" dedi.

Değerli hemşehrilerim,

Akşam saatlerinde Bördübet mevkiinde orman yangını meydana geldi. Yangına tüm ekipler havadan ve karadan müdahalede bulunuyor. Tek amacımız bir an önce kontrol altına almak. Gelişimeler oldukça size bilgi vermeye devam edeceğiz.#Marmaris pic.twitter.com/AAPwBwofHE

— Mehmet Oktay (@oktaymehmet48) June 21, 2022

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları