loading
close
SON DAKİKALAR

Matkap'dan Erdoğan'a Kınama

Matkap'dan Erdoğan'a Kınama
Tarih: 11.02.2012 - 22:03
Kategori: Siyaset

Genel Başkan Yardımcısı Nihad Matkap, “Öyle anlaşılıyor ki, sık sık hoş bir sada bırakmaktan bahseden Başbakan, kaba, kof ve boş bir sada bırakacaktır” dedi

Yazılı bir açıklama yapan Nihad Matkap Başbakan Erdoğan’ın üslubunu ve muhalefete yönelik açıklamalarını kınadı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Matkap’ın açıklaması şöyle ;

“Başbakan Erdoğan her zaman olduğu gibi dün de sorumsuz, sevimsiz ve düzeysiz bir üslupla konuştu. Demokrasiye ve muhalefete tahammülsüzlüğünü çok net olarak ortaya koydu. Bununla da yetinmedi tutuklu milletvekilleriyle ilgili olarak AKP’nin CHP ile imzaladığı, AKP yöneticilerinin Başbakanın onayını da alarak imzaladıkları Mutabakat metnini bile inkar etti.

Halbuki, bizim ülkemizde ve toplumuuzda söz ve imza namustur. İnsanlar ağızlarından çıkan sözle ve attıkları imzaya sadakatla ölçülürler, tartılırlar.

AKP’nin Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan bu tartıda çok hafif çekmektedir.

Başbakan ağızdan çıkan sözün, atılan imzanın ne anlama geldiğini bir kez daha düşünmeli ve sorumlu mevkilerde bulunanların tarihe nasıl geçtiğini hesaba katmalıdır.

Öyle anlaşılıyor ki, sık sık bu dünyaya hoş bir sada bırakmaktan bahseden Başbakan, kaba, boş ve kof bir sada bırakacak ve tarih sayfalarına tahammülsüz, sorumsuz ve nobran üslubuyla geçecektir”

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları