loading
close
SON DAKİKALAR

'Mavi Marmara'da yaşanan trajedi'

'Mavi Marmara'da yaşanan trajedi'
Tarih: 05.10.2011 - 17:07
Kategori: Kültür & Sanat

AnkiRock festivalinde sahne alan İsrailli rock grubu, Mavi Marmara baskını gibi bir trajedinin bir daha yaşanmamasını diledi

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen AnkiRock festivalinde Türk seyircilerin karşısına çıkan İsrailli rock müzik topluluğu Orphoned Land'in üyeleri, başkent Ankara'da Türk seyircilere dostluk mesajları gönderdi.

Solist Kobi Farhi, baş gitarist Uri Zelcha, gitarist Matti Svatizky ve davulda Matan Shmuely'den oluşan grup üyeleri, Erkin Koray'ın unutulmaz şarkısı 'Estaribim'i de seslendirdi. Müzisyenler, sahneden kimi kez dinleyenlere Türkçe olarak da seslendi.

'ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ'
Grup üyeleri, konser öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Mavi Marmara saldırısına ilişkin görüşlerini dile getiren Farhi, şöyle konuştu:

"Olanlar çok üzücüydü. İnsanların ölmesi bir trajediydi. Bütün ölümler trajedidir. Bu tür olayların bir daha olmamasını diliyorum. Biz nasıl dost olunabileceğinin çok basit bir örneğini gösteriyoruz. Konserimizde Lübnanlı, İsrailli, Türk insanların arkadaşlığını sergiliyoruz. Durum ne kadar kötü olursa olsun biz örnek olmaya devam edeceğiz."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları