loading
close
SON DAKİKALAR

Mazhar Alanson, Kadıköy'de okurlarıyla buluşuyor

Mazhar Alanson, Kadıköy'de okurlarıyla buluşuyor
Tarih: 23.04.2018 - 14:19
Kategori: Kültür & Sanat

İBB Kültür AŞ, “Yazar ve Okur Buluşması” kapsamında 24 Nisan’da Mazhar Alanson’u ağırlayacak.

Yazdığı her söz, bestelediği her notayla milyonlarca insanın kalbine dokunan ve dokunmaya da devam eden değerli müzisyen ve yazar Mazhar Alanson, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ’nin düzenlediği “Yazar ve Okur Buluşması”na katılıyor. Sanatçı, dillerden düşmeyen şarkılarının hikâyesini anlattığı “Mazhar olmak” adlı kitabını ve kitapta yer verdiği özel hatıraları anlatacak.

Resimlerini, şarkı sözlerini, notalarını, yazılarını, günlüklerini, fotoğraflarını ve hatta hatıra diye sakladığı notları kullanarak tasarladığı “Mazhar Olmak” adlı kitabında Mazhar Alanson, kolay kolay açmadığı dünyasının kapılarını ilk kez aralıyor. Müzikal hayatının günlüğü gibi olan kitapta sanatçı, adeta şarkılarının perde arkasını gösteriyor. Sadece şarkıları değil, Mazhar Alanson’un tüm hayatından fotoğraf albümleri ve resimler de kitapta yer alıyor.

Mazhar Alanson’un katılacağı "Yazar ve Okur Buluşmaları" 24 Nisan Salı günü saat 18.30’da Şehir Hatlarının Kadıköy İskelesinde yer alan Kadıköy İstanbul Kitapçısı'nda gerçekleşecek.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları