Medya patronları artık dünür oldu: Nikah şahitleri Tayyip ve Emine Erdoğan

Demirören-Kalyoncu çiftinin nikahları, dün Çırağan Sarayı’nda gerçekleşti. AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan da nikah şahidi oldu
Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören'in kızı Yelda Demirören, Turkuvaz Medya Grubu'nun en büyük hissedarlarından Hasan Kalyoncu'nun oğlu Haluk Kalyoncu ile 2018 Aralık ayında nişanlanmıştı.
Demirören-Kalyoncu çiftinin nikahları ise dün Çırağan Sarayı’nda gerçekleşti.
Nikahı eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal kıyarken, AKP'li umhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan da nikah şahidi oldu.
Erdoğan, şahitlik sırasında, "Şahit oldum, Allah'tan iki dünya saadeti diliyorum" ifadelerini kullanırken, Emine Erdoğan ise, "Şahit oldum, Allah bir yastıkta kocatsın" dedi.
Nikaha; MİT müsteşarı Hakan Fidan ve Eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez de katıldı.
Demirören Medya; Hürriyet, CNN Türk, Kanal D ve Milliyet gibi yayın organlarının sahibi iken, Turkuaz Grubu ise; Sabah, ATV, A Haber gibi yayın organlarını elinde bulunduruyor.
ÜYE YORUMLARI
Yorum YapFacebook Yorumları












