loading
close
SON DAKİKALAR

Mehmet Deniz Neden Korkuyor

Mehmet Deniz Neden Korkuyor
Tarih: 11.02.2012 - 19:04
Kategori: Özel Haberler

CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz'in, ilçedeki delege seçimlerinin tarihlerini gizlemeye çalışması bazı çevrelerde yankı uyandırdı.

CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz'in, ilçedeki delege seçimlerinin tarihlerini gizlemeye çalışması bazı çevrelerde yankı uyandırdı. 

Seçimler öncesi internet sitesinde yazılı olarak açıklamalarda bulunan Sayın Deniz, takvimin 19 Ocak günü tüm ilçeye asılacağını haber vermişti. Alınan bir duyum ise, o tarihte böyle bir eylemin yapılmadığı yönünde.

Bu olay CHP çevresinde yer yer yankı uyandırırken, ilk açıklama CHP Parti Üyesi  Av. Necati YILDIRIM'dan geldi. Konuyla ilgili bir yazılı açıklamada bulunan Yıldırım, şunları söyledi;

Sarıyer CHP de kongre süreci çok şaibeli geçiyor. 

Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun tüm uyarılarına rağmen mahallelerde seçimlerin yapılacağı gün, yer ve saat partililerden gizleniyor. Sarıyer postanın haberinde de takvimin 19.02 2012 günü ilçeye asıldığı beyanında bulunan Mehmet Deniz yalan söylüyor. 18 inde de , 19 undada ve 20 sinde de ilçedeydim ama böyle bir ilan görmedim, Zekeriyaköy’de ne zaman sandık koyacaksınız diye sorduğumda ise daha zaman çok 19 Şubata kadar yaparız cevabını aldım. Ancak cumartesi sabahı, Yeni Uyum sitesi önünde, ilçe arabası ile Sayın Rıfat ve Hikmet te orada olmak üzere parti üyelerinden bir kısmının aranarak kaçak, gizli ve şaibeli bir göstermelik tutanak tutma girişiminde bulunulduğu, buna karşı üyelerin tepkisi üzerine sonuçlandırılamadığı, olayı iliklerimize kadar yaşanmıştır. 

Sayın Mehmet Deniz’e soruyorum, kimden ve neden korkuyorsun. Karşına aday çıkma ihtimali olan parti üyelerinin delege olmalarını mı engellemeye çalışıyorsun. Bunun için Sayın Genel Başkanımızın çevresini de kullanmayı mübah görüyorsun. Yalan ve yanlışlardan, eskinin hata ve doğru olmayan işlemlerinden medet umarak, eskiden ne yapılıyorsa şimdi de aynısını yapıyoruz demekle kendini temize çıkardığını mı zannediyorsun. İki yanlıştan bir doğru çıkmaz, Başkan. Siyasetin önce dürüstlük olduğunun simgesi, numunesi olan Sayın Genel Başkanımız gibi olmanız gerekmez mi? Size yakışıyor mu? Değişimden anladığınız AKP gibi Sarıyer’deki ilçe başkanlık iktidarını elinde tutmak için her şeyi mubah görmek mi? Bu yanlıştan dönünüz ve mahallelerdeki seçim gününü yerini ve saatini basına, özellikle de SARIYER POSTA’YA Levent Pehlivanoğlu’na açıklayınız, Zekeriyaköy’ü de öğrenmiş olalım. Ben Zekeriyaköy de sandık istiyorum. 

SANDIK. Sandık dedik bu oyunu demokrasi SAN DIK….! Ve hep KANDIRILDIK.

Selam ve saygılarımla.

CHP Parti Üyesi Necati YILDIRIM

Rahman Şahin
Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları