loading
close
SON DAKİKALAR

Mehmetçik F.Bahçe'ye

Mehmetçik F.Bahçe'ye
Tarih: 22.05.2012 - 12:30
Kategori: Spor

Kongre bitti, transfer harekatı başladı...

Kongre bitti, transfer harekatı başladı. F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, ön libero için tartışılmayacak bir ismin alınmasını istedi, Valencia’da oynayan ‘Örümcek’ lakaplı Mehmet Topal’la temasa geçildi

Bu sezon yabancı konusunda fazla bir değişime gitmeyecek olan Fenerbahçe’de rota yerliler... Soner Aydoğdu ile yerli harekatına başlayan, ardından Hasan Ali Kaldırım’a yönelen Sarı-Lacivertli ekipte “Sezonun büyük balığı” da belli oldu.

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın, “Çok kaliteli ve takıma ciddi katkı sağlayacak bir defansif orta sahaya ihtiyacımız var” raporuyla harekete geçen yönetim kurulu düğmeye bastı. Sezon devam ederken Real Madrid’in yıldızı Lassana Diarra’yı İstanbul’a getiren ve oyuncunun şartlarını araştıran yönetim topa basmıştı. Real’in bonservis için kapıyı 10 milyon Euro’dan açması, Diarra’nın da yıllık ücretinin 5.5 milyon Euro civarında olması, tecrübeli ön liberonun ismini ‘buzdolabına’ kaldırmıştı.

MEHMET HAN FAKTÖRÜ!
Kanarya’nın yeniden start alan ön libero arayışlarında ilk hedefi ise Mehmet Topal oldu. 2 yıldan bu yana Valencia’da forma giyen 26 yaşındaki oyuncunun menajeri Batur Altıparmak ile yapılan ilk görüşme olumlu geçti.

Aralık ayında Mehmet Han adını verdiği bir oğlu olan Topal’ın, çocuğunu Türkiye’de büyütme isteği nedeniyle Valencia’dan ayrılabileceği belirtildi. Topal’dan yeşil ışık çıkması üzerine Valencia ile temas kuruldu. İspanyol kulübünün 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Mehmet’ten son derece memnun olduğu ve 5.5 milyon Euro’ya aldığı oyuncunun bonservisini 8 milyon Euro’dan aşağıya bırakmayacağı belirtildi.

Aykut Kocaman’ın, “Hem kalitesi hem de yabancı kontenjanında sıkıntı yaratmaması nedeniyle çok isabetli bir transfer olur” dediği Galatasaray’ın eski yıldızı için yönetimin Valencia’dan 8 milyon Euro’da indirim yapılmasını istediği öğrenildi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları