loading
Yükleniyor
close
SON DAKİKALAR
Son DakikaSon Dakika
• Kemal Kılıçdaroğlu: Bu mesele yalnızca Vahap Seçer’in meselesi değildir. Hukukun kişiye, partiye, soyadına göre uygulandığı bir ülkede hiç kimse kendisini güvende hissedemez! • Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM 28. Dönem 5. Yasama Yılı açılışında konuştu: içinde bulunduğumuz dönem, bir anayasa teşebbüsü için belki de en ideal dönemdir! • Numan Kurtulmuş, 28. Dönem 5. Yasama Yılı açılış konuşmasında; sivil ve katılımcı bir anayasa ihtiyacı hepimiz için milletimiz için ertelenemez bir sorumluluktur! • TBMM’nin 28’inci Dönem, 5. Yasama Yılı, TBMM Genel Kurulu’nda düzenlenen özel oturumla açıldı • İBB Davası’nda 4 tahliye kararı verilirken, Ekrem İmamoğlu: Bizi sadece millet yargılayacak. Fon vurguncularını tutuklasınlar! • AKP'li Hayati Yazıcı'dan oğlu Mustafa Yazıcı hakkındaki fon soruşturması iddialarına yanıt: İtibar suikastına müsaade etmem! • Soma’da maden ocağında göçük: 7 kayıp işçiden ikisi sağ, ikisi ölü çıkarıldı; üç işçi aranıyor! • Merkez Bankası'ndan zorunlu karşılık düzenlemesi: KOBİ kredilerinde büyüme sınırı yüzde 5'e çıkarıldı • İBB'ye yönelik Silivri'de görülen 'yolsuzluk' davasında ikinci celsenin 26. günü Murat Abbas ve Yakup Öner'in aralarında olduğu tutuksuz 4 sanık ifade verdi (tüm ifadeler haberde) • İBB'ye yönelik Silivri'de görülen 'yolsuzluk' davasında ikinci celsenin 25. günü tutuksuz 11 sanık ifade verdi (tüm ifadeler haberde)

Melek İpek: Yaptıranlar düşmanım değil

Melek İpek: Yaptıranlar düşmanım değil
Tarih: 03.09.2015 - 14:41
Kategori: Gündem

Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek'in annesi Melek İpek, 'Geçmiş olsun; soracağınız bir şey var mı?' diyerek basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek'in annesi Melek İpek, "Geçmiş olsun; soracağınız bir şey var mı?" diyerek basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Akın İpek'in İngiltere'ye kaçtığı iddialarına ilişkin Melek İpek, "Akın bey İngiltere'ye kaçmadı, kaçmaz, kaçmayacak da. Çünkü kaçmasını gerektirecek hiç bir durum söz konusu değil. Akın beyin yedi kat yerin dibine inseler, gök yüzüne çıksınlar bir hatasını bulamazlar, bulamayacaklar da. Bu geçici bir dönem. Bunu yaptıranlar da benim düşmanım değil. İşin en acısı bu. İki kardeş kavga ediyor gibi geliyor bana. Ben üzgünüm" dedi.

"AKIN BEY İNGİLTERE'YE KAÇMADI, KAÇMAZ, KAÇMAYACAK DA"

Akın İpek'in İngiltere'ye kaçtığı iddialarına ilişkin Melek İpek, "Akın bey İngiltere'ye kaçmaz, kaçmadı, kaçmayacak da. Çünkü kaçmasını gerektirecek hiç bir durum söz konusu değil. Akın beyin yedi kat yerin dibine insiler, gök yüzüne çıksınlar bir hatasını bulamazlar, bulamayacaklar da. Bu geçici bir dönem. Çok şey söylenebilir ama söylemiyorum" ifadelerini kullandı.

"İŞİN EN ACISI BUNU YAPTIRANLAR DÜŞMANIM DEĞİL İKİ KARDEŞ KAVGA EDİYOR GİBİ GELİYOR BANA"

.

Melek İpek, "Bunu yaptıranlar da benim düşmanım değil. İşin en acısı bu. İki kardeş kavga ediyor gibi geliyor bana. Ben üzgünüm. Benim oğlum asla ve asla hiç bir hata yapmamıştır. Allah'ın izniyle de yapmayacaktır. Aile olarak bugüne kadar ekmeğimizi paylaştık. Karıncayı incitmedik. Bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğim. Bunları esefle kınıyorum. Bu yazılanlar, çizilenler anlatılanlar bize yapışmadı, yapışmayacak da. Sivrisinek vızıltısı kadar da benim üzerimde tesiri yok" diye konuştu.

DHA



ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları