loading
close
SON DAKİKALAR

Melih Gökçek: Görevden alındığım için gönlüm kırıldı

Melih Gökçek: Görevden alındığım için gönlüm kırıldı
Tarih: 20.02.2021 - 09:58
Kategori: Gündem

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, Haber Global ekranlarında yayınlanan Buket Aydın'ın sunduğu Koltuk programına konuk oldu. Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığından alındığı için, ''Hayal değil, gönlüm kırıldı" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, Haber Global ekranlarında yayınlanmaya başlayan Buket Aydın'ın sunduğu Koltuk programına konuk oldu. 

Buket Aydın'ın 'görevden alınması' ile ilgili sorduğu soruya cevap veren Gökçek, şunları söyledi: 

BELEDİYE BAŞKANLIĞI KOLTUĞUNU ÖZLEDİNİZ Mİ?

Ankara benim için tutku. Ankara benim her şeyim. Yaptığım işten büyük keyif alıyorum. Hayatta satın alınamayacak tek şey tecrübedir. Belediye başkanı ilk 5 yıl içinde belediyeciliği öğrenmeye çalışır.

Ben bunu aşmışım. Belediyecilik ben de bir aşk. Ben seçimleri kaybetmedim. Ben seçimlere girmedim. Bana Cumhurbaşkanı talep etti. Ben de talebe uydum.

BELEDİYE BAŞKANLIĞINI BIRAKMAK ZORUNDA KALMAK SİZİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI MI?

Hayal değil, gönlüm kırıldı. Bugüne kadar bu konuyla ilgili hiç konuşmadım. Gün gelir anlatırsam millet bana hak verecek.

Ben bu konuda Tayyip beyi suçlamıyorum. Görevden alındığıma kırıldım, ama bu kırılmak Tayyip beyle ilgili değil. Parti içinde herkes her şeyi biliyor. Seçimlerde ben olsaydım kesinlikle seçimi alırdım."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları