loading
close
SON DAKİKALAR

Memleketin her yerinden 'genç, yeni, farklı'lar

Memleketin her yerinden 'genç, yeni, farklı'lar
Tarih: 21.07.2012 - 12:15
Kategori: Kültür & Sanat

Genç sanatçılar seçkisi 'Genç Yeni Farklı'nın bu yılki seçkisi 21 Temmuz'a kadar CDA- Projects ve Galeri Zilberman'da...

CDA-Projects ve Galeri Zilberman’ın genç sanatçılar seçkisi ‘Genç Yeni Farklı’nın üçüncüsü Beyoğlu ’ndaki Mısır Apartmanı’nda sürüyor. 

Ülke genelinde yapılan açık çağrıyla duyurulan ‘Genç Yeni Farklı’, her sezonun son sergisi olarak düzenleniyor. Herhangi bir konu veya malzeme kısıtlamasının olmadığı seçki, 35 yaş altındaki sanatçıların çalışmalarını kabul ediyor. 

Bu yılki başvurular Ferhat Özgür başkanlığında Toni Stooss, Pelin Tan ve Burçak Bingöl tarafından değerlendirildi. Sergilenmeye değer bulunan sanatçılara 500’er liralık teşvik verdi. 

‘Genç Yeni Farklı-3’e yapılan 347 başvurudan 22’sinin çalışmaları sergileniyor. 

Alpin Arda Bağcık, Aşkın Ercan, Ayşegül Karakaş, Aysel Alver, Berkay Tuncay, Damla Yılmaz, Deniz Dökmeoğlu, Engin Konuklu, Erdal İnci, Esra Sağlık, Eylül Ceren Ersöz, Gülşah Bayraktar, Havva Altun, Kıvılcım Güngörün, Mustafa Kemal Yurttaş, Ömer Kaya, Reysi Kamhi, Sencer Aygün, Sercan Apaydın, Tuğba Saylam, Uygar Demoğlu, Zeynep Beler’in çalışmalarının yer aldığı ‘Genç Yeni Farklı-3’, 21 Temmuz’a kadar CDA-Projects ve Galeri Zilberman’da görülebilir.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları