loading
close
SON DAKİKALAR

Memur-Sen'den Kılıçdaroğlu'na Yanıt

Memur-Sen'den Kılıçdaroğlu'na Yanıt
Tarih: 04.04.2012 - 18:24
Kategori: Sendika

Memur-Sen Genel Başkanı Gündoğdu, "İktidar olmanın yolu Memur-Sen'e değil iktidar partisine ve hükümete muhalefet etmekten geçer" dedi...

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Konfederasyona yönelik eleştirilerine, "İktidar olmanın yolu Memur-Sen’e değil iktidar partisine ve hükümete muhalefet etmekten geçer" sözleriyle karşılık verdi.

Memur-Sen Genel Merkezi’nde basın toplantısı düzenleyen Gündoğdu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısında Memur-Sen’e yönelik, "Nisan ayına kadar zam almadınız, sen memurun, üyelerinin yüzüne nasıl bakıyorsun? Bir de sendikacıymış, memurun hakkını koruyacakmış. Sen kim, memurun hakkını korumak kim?" şeklindeki eleştirilerini değerlendirdi.

Kılıçdaroğlu’nun sözlerinin gerçeğe aykırı ve iftira niteliğinde olduğunu belirten Gündoğdu, "İktidar olmanın yolu Memur-Sen’e değil iktidar partisine ve hükümete muhalefet etmekten geçer. Bunun bilincine varamayan, adayı olduğu seçimlerde kendine oy veremeyen, yukarı çıkan merdivenden aşağı inmeye çalışan Kemal Kılıçdaroğlu’nun iktidar adaylığı da bu saydıklarımızın ışığında ciddiyetten uzak" dedi.

Kılıçdaroğlu’nun hükümete muhalefet yapmak yerine Cumhurbaşkanı ve TBMM Başkanı’na sataştığını ileri süren Gündoğdu, yapılacak toplu sözleşmede kamu çalışanlarının hakları için verilecek mücadeleden kimsenin kuşku duymaması gerektiğini söyledi.

Gündoğdu, "Memur-Sen üyesi, ülkesi ve insanlık için çalışmaktadır. Memur-Sen’in üyesinin, ülkesinin yüzüne bakmayacağı hiçbir icraatı yoktur" dedi.

Kılıçdaroğlu’nun kendisinin de iktidara gelemeyeceğine inandığını iddia eden Gündoğdu, "Lider doğuştan olunur, sonradan olunmaz. Doğuştan olmayanlar danışmanlarla idare edebilirler. Ne doğuştan ne de danışmandan yararlanma, bu ikisi de Kılıçdaroğlu’nda yok" diye konuştu.

Gündoğdu, Kılıçdaroğlu’nun Konfederasyona yönelik sözlerini yargıya taşıyacaklarını söyledi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları