loading
close
SON DAKİKALAR

Memurlardan Başbakana Zam Bestesi

Memurlardan Başbakana Zam Bestesi
Tarih: 31.05.2012 - 10:48
Kategori: Sendika

Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi'ne bağlı eğitimciler toplanarak hakem heyetinin memurlar için açıkladığı zam oranını protesto ederek, şarkıytla cevap verdi...

Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi'ne bağlı eğitimciler toplanarak hakem heyetinin memurlar için açıkladığı zam oranını protesto etti.



Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi binası önünde toplanan eğitimciler adına bir basın açıklaması yapan Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, "Cumhuriyet tarihinde memura yapılan en büyük fiyasko bu yıl önce toplu görüşmelerde ardından da hakem heyeti kararı ile gerçekleşmiştir. Dün itibarı ile 2 milyon 400 bin memur artık 'Allah'ım bize yardım et' demeye başlamışladır. Dünyanın onuncu büyük ekonomisinin ülkemizde olduğunu iddia eden başbakan bizlere adeta çocuk harçlığı niteliğinde zam vererek ekonominin gerçeklerini bir kez daha gözler önüne sermiştir." dedi.



Memur emeklisine 40 TL, çalışan memura 60 TL zam yapıldığını belirterek halkın kimi kişilerce memur düşmanlığına yönlendirilmesini anlayamadıklarını belirten Uğur açıklamasında şu sözlere yer verdi; "Cumhuriyet tarihinde memuruna zam vermeden altı ayı dolduran bu hükümeti protesto ediyor, gelişmelerin hayra alamet olmadığı düşüncemizi de haykırıyoruz. Hakça paylaşma ve bölüşmenin her geçen gün demode olduğu, memurlarımız ve eğitimcilerimizin sefalete sürüklendiği şu ortamda hükümet ve başbakanın 'aynı yoldan geçtik, aynı Sudan içtik' şarkısına karşılık bizler de Türk memuru olarak bu saatten sonra 'kader ayırdı bizi elimizden ne gelir, sabrın sonu selamettir' diyoruz.


 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları