loading
close
SON DAKİKALAR

Meral Akşener; 'Bu partiyi yancılık yapmak için mi kurduk?'

Meral Akşener; 'Bu partiyi yancılık yapmak için mi kurduk?'
Tarih: 09.01.2024 - 18:20
Kategori: Siyaset

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Manisa Teşkilat Buluşması'nda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Gürhan Özcan'ın adaylığını ilan etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 9 Ocak 2024, Salı günü, Manisa teşkilatı bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

İYİ Partiden yapılan açıklamada;

"Milletten kopuk siyaseti değiştirmek için yürüdüğümüz bu yolda, 1 Nisan'ın şafağında; Gençlerle, kadınlarla, her bir vatandaşımızla hep birlikte kazanacağız!"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Manisa Teşkilat Buluşması'nda konuştu.

Yerel seçimlere yönelik kararları arından gelen tepkilere değinen Akşener, "Biz ayrı girersek şu şehri kaybettirirmişiz, şurasını AK Parti alırmış. Peki sizlere bir sorum var; biz AK Parti'nin karşısında CHP'nin ya da bir başka siyasi partinin adaylarını kazandırmak için mi bu partiyi kurduk! Onlara yancılık yapmak için mi kurduk!" dedi. Yerel seçimlerin kazanılması durumunda olacakları sıralayan Akşener, "Göreceksiniz asgari ücret yükselecek. Göreceksiniz 100 bin öğretmen tayin edecekler. Göreceksiniz sizin yaptığınız ücretsiz yemeğin tamamını Milli Eğitim Bakanlığı yapacak. Ve Türkiye'de gençlere 'gidersen git' denilen mantığın değiştiğini göreceksiniz." şeklinde konuştu. Akşener, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Gürhan Özcan'ın adaylığını ilan etti.

Meral Akşener Manisa programında Manisa şehidi Enis Budak'ın ailesini ziyaret etti.

Akşener yaptığı açıklamada; "Bugün Manisa'da, canını memleketimize siper ederek şehit düşen Kahraman Mehmetçiğimiz Enis Budak'ın ailesini ziyaret ettik.

“Vatan sağ olsun” diyerek göğüsledikleri metanetlerine şahit olmak; bize üzerimizdeki manevi borcun sonsuzluğunu bir kez daha hissettirdi...
Rabbim her birine sabır versin. Şehidimizin ruhu şad, mekânı cennet olsun..." dedi.

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları