loading
close
SON DAKİKALAR

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Kuyucuoğlu: Mersin boş sloganlarla yönetilmez

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Kuyucuoğlu: Mersin boş sloganlarla yönetilmez
Tarih: 31.08.2018 - 13:28
Kategori: Yerel

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Serdal Kuyucuoğlu, "Mersin boş sloganlarla, hamasi nutuklarla değil, bilgiyle, liyakatle, ileri görüşlülükle yönetilecek bir şehir. Mersin'i bilgi, birikim ve liyakatle yönetmek, Mersin'de yaşayan herkesin başkanı olmak için yola çıktım" dedi. ...

Cumhuriyet Halk Partisi'nden Mersin Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan önceki dönem milletvekili, yüksek inşaat mühendisi ve ulaştırma uzmanı Serdal Kuyucuoğlu, Çamlıyayla ilçesinde vatandaşlarla buluştu.

Kuyucuoğlu, Çamlıyayla gezisinde esnafı dükkanlarında ziyaret edip hayırlı işler diledi, kahvehanelerde vakit geçiren yerleşik halkla ve yayla tatili için Çamlıyayla'yı tercih eden tatilcilerle sohbet etti.

Mersin'in bütün ilçe ve mahallelerini gezerek vatandaşlarla bir araya gelmeyi hedeflediklerini söyleyen Kuyucuoğlu, "Mersin'de senelerdir siyaset yapan, milletvekilliği yapan birisi olarak şehrimizin sorunlarını çok iyi biliyorum. Ama siyasette, belediyecilikte 'ben zaten biliyorum' deyip yerinizde oturamazsınız. Sürekli olarak vatandaşla iç içe olmak zorundasınız. Vatandaşı dinlemek zorundasınız. Onun için bizde ilçelerimizi, mahallelerimizi gezmeye başladık. Vatandaşımız konuşacak, anlatacak, isteyecek biz dinleyeceğiz, notlarımızı alacağız ve vatandaşın isteklerini dikkate alarak projeler geliştireceğiz"  dedi.

Mersin gibi önemli bir şehrin belediye yönetiminin siyasi sloganlara hapsolmaması gerektiğini ifade eden Kuyucuoğlu, "Mersin boş sloganlarla, hamasi nutuklarla değil, bilgiyle, liyakatle, ileri görüşlülükle yönetilecek bir şehir. 'Kimse bilmez, sadece ben bilirim' diyen, insanlarla, kurumlarla diyalog kurmayan, istişare etmeyen bir anlayış Mersin'i geliştirmez. Aksine yerinde saymasına neden olur. Bu şehir yerinde saymaya daha fazla tahammül edemez. Boş sloganları, hamasi nutukları bir kenara itmek, Mersin'i bilgi, birikim ve liyakatle yönetmek, Mersin'de yaşayan herkesin başkanı olmak için yola çıktım. Mersin'i geleceğe hazırlamak, Mersin'i tüm ilçeleriyle kalkındırmak ve Mersin'in çok eski zamanlardan bugüne kadar taşıdığı huzur ve hoşgörü ortamını sürdürmek, daha da ileri götürmek için planlarımız var, projelerimiz var, hayallerimiz var" ifadelerini kullandı.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları