loading
close
SON DAKİKALAR

Mersin'in sponsoru belli oldu

Mersin'in sponsoru belli oldu
Tarih: 12.02.2012 - 20:55
Kategori: Spor

Mersin İdman Yurdu Süper Lig'de formasında "SOIL" reklamı ile mücadele edecek.

Türkiye'de akaryakıt sektöründe her geçen gün gelişme sağlayan "SOİL" firması, Süper Lig'in yeni ekiplerinden Mersin İdman Yurdu'na forma sponsoru oldu. Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü'nün kasasına bu anlaşmadan dolayı 650 bin Dolar girecek.

 
Geçtiğimiz yıllarda da takıma forma sponsoru olarak büyük destek veren "SOIL" firması bu sezonda 650 bin Dolar karşılığında Mersin İdman Yurdu'na forma sponsoru oldu. Akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren firma, bu sene hedefini büyülttü. SOIL Yönetim Kurulu Başkanı Senan İdin, lig'de ilk hafta oynanan Ankaragücü maçında takımın sahaya reklamsız çıktığını görünce üzüldüğünü vurguladı.

 
Bu çerçevede yapılan görüşmelerin ardından firma olarak, diğer şirketlerin verdiği desteğin üç katını verdiklerini ve 650 bin dolara takıma katkı sağlamak amacıyla sponsor olduklarını ifade eden İdin, "Bizler Mersin'de yaşayan ve para kazanan insanlarız. Biz "SOIL" olarak her zaman takımımızın yanında olduk. Bundan önceki süreçte de destek verdik şimdi de destek vermeye devam ediyoruz" diye konuştu.  
 
Takımın Süper Lig'e iyi bir başlangıç yaptığını ifade eden İdin, "Umarım hep böyle devam eder. Takım olarak iyi bir kadro var. Bu kadroyla önemli işler yapacağına inancımız tamdır" dedi. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları