loading
close
SON DAKİKALAR

Merve Boluğur’un eşi Mert Aydın boşanmak için harekete geçti!

Merve Boluğur’un eşi Mert Aydın boşanmak için harekete geçti!
Tarih: 19.11.2022 - 10:27
Kategori: Magazin

Oyunculuğa ara vererek şarkıcılığa yönelen Merve Boluğur, yaklaşık 40 gün önce aradığı mutluluğu DJ Mert Aydın'da buldu. Merve Boluğur ve DJ Mert Aydın, Fuat Paşa Yalısı'nda görkemli bir düğünle evlendi.

Merve Boluğur ve DJ Mert Aydın, Fuat Paşa Yalısı'nda görkemli bir düğünle evlendi.

Ünlü oyuncunun son dönemde eşi ile paylaşım yapmayıp yüzüğünü çıkarması 'ayrılık' dedikodularını da beraberinde getirdi. Bu iddialar doğru çıktı ve ünlü çiftten bugün üzen haber geldi. DJ Mert Aydın, bugün boşanmak için harekete geçti.

Ünlü oyuncunun son dönemde eşi ile paylaşım yapmayıp yüzüğünü çıkarması 'ayrılık' dedikodularını da beraberinde getirdi. Bu iddialar doğru çıktı ve ünlü çiftten bugün üzen haber geldi. Çift önce evleri ayırdı ardından da boşanmak için işlemlere başladı.

Merve Boluğur boşanma iddialarını doğruladı ve sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Boluğur, "Olmadı teşekkürler. Hayat bu! Mert'e de mutluluklar. Güzel günlerimiz için teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Bir döneme damga vuran fantastik ve komedi türündeki "Acemi Cadı" dizisiyle yıldızı parlayan güzel oyuncu Merve Boluğur; Küçük Sırlar, Kuzey Güney ve Muhteşem Yüzyıl gibi projelerle parlamıştı. Merve Boluğur, oyunculuğu bırakıp müziğe yöneldi.  Murat Dalkılıç ile 2017 yılında boşanan Merve Boluğur sorasında DJ Mert Aydın'a gönlünü kaptırdı. Boluğur, 2 Ekim'de Mert Aydın ile Fuat Paşa Yalısı'nda düzenlenen görkemli bir törenle dünyaevine girdi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları