loading
close
SON DAKİKALAR

Meryem Üzerli: Para karşılığı bir şeyhle yemek yedim

Meryem Üzerli: Para karşılığı bir şeyhle yemek yedim
Tarih: 22.10.2017 - 13:17
Kategori: Magazin

Meryem Üzerli, Dubai'de para karşılığında ismini vermediği bir şeyh ile yemek yediğini söyledi.

Oyuncu Meryem Üzerli, Hürriyet'ten Cengiz Semercioğlu'nun sorularını yanıtladı. Üzerli, Dubai'de bir şeyh ile para karşılığında yemek yediğini söyledi. Bir daha gitmeyeceğini belirten Üzerli, "Ama gidersem de yine bu parayı kendim için kullanmam. Sosyal sorumluluk projelerine aktarırım. Ben ancak çalışıp kazandığım bir parayı kullanırım. Etik prensiplerim var. Hassas bir insanım" diye konuştu.

Üzerli'nin açıklamaları şöyle:

Dubai’de bir kozmetik markası çıkardın. Türkiye’de de satışa başlayacak mısın?

- Türkiye’de 2 sene önce online olarak satıldı. Biz her ülke için ‘limited edition’ (sınırlı sayıda) paket yaptık. Türkiye’dekiler bitti. Diğer ülkelerde şu anda limited edition satışları devam ediyor. Onlar da bitince belki parfüm yaparız. Ya da başka bir şey.

Dubai’den mi Türkiye’den mi daha çok para kazanıyorsun? Oraya festivallere gidince filan para alıyor musun?

- Tabii ki Türkiye’den. Çünkü Dubai’de oyuncu olarak çalışmıyorum. Festivallere gidince para almıyorum. O dünya hayal ettiğin gibi değil. Orada şöyle şeyler oluyor; diyelim ki bir şeyh, bir oyuncuyla yemek yemek istiyor. Ve bunun için çok para teklif ediyor. Ona katılırsan para kazanabiliyorsun. Ama hiç tanımadığım bir insanla yemeğe çıkmak bana garip geliyor.

Hiç öyle bir teklif geldi mi?

- Geldi. Üstelik gittim de...

Bir şeyhle para karşılığı yemek yedin...

- Evet, bir kere gittim ama oradan aldığım parayı bağışladım. Çünkü o bir iş değildi, çalışmadım ve sadece bir akşam yemeği yedim. Terleyerek para kazanmadım ki. Bence çok saçma.

Bir daha gider misin?

- Sanmıyorum ama gidersem de yine bu parayı kendim için kullanmam. Sosyal sorumluluk projelerine aktarırım. Ben ancak çalışıp kazandığım bir parayı kullanırım. Etik prensiplerim var. Hassas bir insanım.

Kazandığın parayı nasıl değerlendiriyorsun?

- Kozmetik işine yatırım yaptım. Berlin’den bir daire aldım. Kalanı da Lara için...

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları