loading
close
SON DAKİKALAR

'Messi, Arjantin'in kaptanı olmalı'

'Messi, Arjantin'in kaptanı olmalı'
Tarih: 12.02.2012 - 19:02
Kategori: Spor

Efsanevi futbolcu Alfredo Di Stefano, Barcelona'nın forveti Lionel Messi'nin Arjantin Milli Takımının kaptanı olmayı hak ettiğini söyledi.

Efsanevi futbolcu Alfredo Di Stefano (85), Arjantin Futbol Federasyonunun dergisinde yayımlanan açıklamasında, ''Milli takım kaptanlığı, Messi'nin hak ettiği bir unvan, çünkü bir kaptanda olması gereken mücadelecilik ve eşsiz yetenek gibi özellikler Messi'de var'' dedi.

Kaptanlığın Messi'ye verilmesinin, oyuncunun mental olarak daha güçlü hale gelmesini sağlayacağını söyleyen Di Stefano, ''Passarella ve Maradona da kaptandı. Messi, Maradona gibi rakibe korku salan bir kaptan olur'' diye konuştu.

Arjantin doğumlu Di Stefano 1957 ve 1959'da Real Madrid'de oynarken ''Avrupa'da Yılın Futbolcusu'' seçilmişti. 1953-1964'te Real Madrid forması giyen efsanevi forvet, 6 kez Arjantin milli takımının, 4 kez Kolombiya milli takımının ve 31 kez İspanya Milli takımının formasını giydi. Di Stefano, 2008'deki Real Madrid kulübünün yaptığı bir ankette kulüp tarihinin en iyi oyuncusu seçilmişti.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları