loading
close
SON DAKİKALAR

Mesut Özil artık Fenerbahçe'de

Mesut Özil artık Fenerbahçe'de
Tarih: 27.01.2021 - 17:07
Kategori: Spor

Fenerbahçe, dünyaca ünlü yıldız Mesut Özil için imza töreni düzenlendi. Özil, törende 3,5 yıllık sözleşmeye imza attı.

İstanbul'a gelişi esnasında hakkında birçok paylaşım yapılan yıldız oyuncunun imza törenine de basın mensupları büyük ilgi gösterdi. Törende Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Sportif Direktör Emre Belözoğlu da bulundu.

Mesut Özil'in imza töreni Ali Koç'un açıklamalarıyla başladı. Koç, Mesut Özil transferinin gerçekleşme hikâyesini anlatırken televizyoncu Acun Ilıcalı'nın transferide maddi ve manevi olarak çok önemli bir rolü olduğunu vurguladı. Mesut Özil transferinin maddi boyutuna da değinen Koç, "Konuşmamız sırasında Mesut, çocukluğundan beri oynadığı takımda oynama hayallerinden bahsetti. Ve bunun için kesinlikle maddi konuları sorun etmeyeceğini söyledi. İşte burada bu transfer dönüşü olmayan bir yola girdi" şeklinde konuştu.

 Başkan Ali Koç'un ardından söz alan Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, "Başkanımızın dediği gibi Mesut güzel bir rüyaydı Mesut için de çocukluğunun hayaliydi. Bizlerin de biraz payı olduysa ne mutlu bizlere" ifadelerini kullandı.

Yıldız futbolcu Mesut Özil de çok mutlu ve heyecanlı olduğunu dile getirirken, "Fenerbahçe için bir rüya benim için bir hayaldi. İki taraf için de bu muhteşem bağlantı olacak. O yüzden çok mutluyum. İnşallah takıma sahada yeteneğimle faydalı olacağım" dedi.

 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları