loading
close
SON DAKİKALAR

Mesut Özil mezarlık ziyaretinde

Mesut Özil mezarlık ziyaretinde
Tarih: 12.02.2012 - 03:12
Kategori: Spor

Real Madrid'de forma giyen Mesut Özil, tatil için geldiği memleketi Zonguldak'ın Devrek İlçesi'ne bağlı Hışıroğlu Köyü'nde, dedesinin mezarını ziyaret etti

Dün akşam saatlerinde özel bir uçakla Zonguldak’a gelen Mesut Özil, geceyi Hışıroğlu Köyü’ndeki amcası Cevdet Özil’in evinde geçirdi. Öğle saatlerine kadar evde dinlenen Mesut Özil’i, Devrek Belediye Başkanı Ak Partili Mustafa Semerci ziyarete geldi. Mesut Özil, Başkan Semerci ve amcası Cevdet Özil ile birlikte dedesinin mezarına gitmek üzere evden çıktığında köydeki bir grup gencin tezahüratlarıyla karşılaştı.

Gençler, Mesut Özil ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Mesut Özil, daha sonra köy mezarlığına giderek dedesi Rıza Güney’in mezarını ziyaret etti. Basın mensuplarının mezarlığa alınmadığı ziyarette Mesut Özil, yaklaşık 7 yıl önce ölen dedesi Rıza Güney’in mezarında dua okudu.

BELEDİYEDE İZDİHAM

Mesut Özil, daha sonra Başkan Semerci’nin daveti üzerine Devrek Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye önünde toplanan bir grup genç, Mesut Özil’i, ’Devrek’in gururu Mesut Özil’ sloganları ile karşıladı.

Başkan Semerci, ziyarette Mesut Özil’e dünyaca ünlü Devrek bastonu ve Devrek Belediyespor forması ile atkısı hediye etti. Başkan Semerci, "Mesut bizim gururumuz. Kendisi dünyaca ünlü bir futbolcu ve dünyaca ünlü bir kulüpte futbol oynuyor" dedi. Mesut Özil ise arkadaşlarını, yakınlarını görmek için memleketine geldiğini belirtti.

Özil, "Burada olmaktan mutluluk duyuyorum" diye konuştu. Mesut Özil’in belediyeden çıkışı sırasında belediye hoparlöründen, ’Dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil, memleketi Devrek’e gelmiştir’ anonsu yapıldı.

Belediye önünde toplanan çoğunluğu gençlerden oluşan yaklaşık 100 kişilik grup, Özil’e dokunmak ve imza almak isterken izdihama yol açtı. Özil, tezahüratlar eşliğinde belediyeye ait bir araçla belediyeden ayrıldı. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları