loading
close
SON DAKİKALAR

Mesut Özil'den anlamlı hareket

Mesut Özil'den anlamlı hareket
Tarih: 13.02.2012 - 00:02
Kategori: Spor

Mesut Özil, Real Madrid'in yarın Malaga ile oynayacağı karşılaşmada Türk futbolcular olarak sahaya siyah bantla çıkacaklarını duyurdu

Çukurca'da teröristlerin kurduğu hain pusuda şehit düşen Mehmetçikler için doğduğu, yaşadığı ülke neresi olursa olsun tüm Türkler tek yürek oldu. Bunun en son ve en güzel örneği ise dünya devi Real Madrid’de forma giyen Türk asıllı oyuncu Mesut Özil’den geldi.

Türk Milli Takımı yerine Almanya’yı tercih ettiği dönemde büyük eleştirilere maruz kalan gurbetçi futbolcu tepkilere “Ben Türküm ve her zaman öyle kalacağım” yanıtı verirken, dünkü davranışıyla bunu bir kez daha ispat etti.

Ailesi Zonguldaklı olan yıldız futbolcu twitter’dan 24 askerin şehit olduğu saldırıyı kınarken, şehitlerimizin ailelerine ve ülkemize başsağlığı mesajı gönderip, “Bu hafta oynayacağımız maçta Türk oyuncular olarak kolumuzda siyah bantla sahaya çıkacağız” ifadelerini kullandı.

Mesut, Mourinho ile görüşüp izin alırken, milli futbolcularımız Hamit ve Nuri de yarın Malaga’ya karşı forma şansı bulmalari halinde siyah bantla mücadele edecekler.

Bu arada Fenerbahçe de bu hafta Saracoğlu’ndaki Samsun mücadelesi öncesinde hayatını kaybeden 24 Mehmetçik’in ismini anarak saldırıyı kınayacak.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları