loading
close
SON DAKİKALAR

Meteoroloji uyardı; Marmara, İç Ege, Batı Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu'da 2 ila 4 derece azalacak

Meteoroloji uyardı; Marmara, İç Ege, Batı Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu'da 2 ila 4 derece azalacak
Tarih: 18.01.2022 - 09:18
Kategori: Gündem

Meteoroloji uyardı; Marmara, İç Ege, Batı Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu'da 2 ila 4 derece azalacağı İç Anadolu'nun güney ve doğusu ile Ege ve Akdeniz bölgelerinde kıyılarda hafif, iç kesimlerinde orta kuvvette, yükseklerinde kuvvetli zirai don olayı beklendiğinden çiftçilerimizin ve ilgililerin ...

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre 18 Ocak 2022 (Salı) Marmara, İç Ege, Batı Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu'da 2 ila 4 derece azalacağı, Kuvvetli Yağışlara, Kuvvetli Rüzgara, Zirai Don Riskine ve Çığ Riskine karşı dikkat edilmesi konusunda uyarılar yapıldı.

Meteoroloji Hava Sıcaklığı konusunda yaptığı uyarıda:

"Marmara, İç Ege, Batı Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu'da 2 ila 4 derece azalacağı İç Anadolu'nun güney ve doğusu ile Ege ve Akdeniz bölgelerinde kıyılarda hafif, iç kesimlerinde orta kuvvette, yükseklerinde kuvvetli zirai don olayı beklendiğinden çiftçilerimizin ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun güneydoğu kesimlerinin dik yamaçlarında çığ tehlikesi bulunduğundan vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir." denildi. 

Ayrıca Meteoroloji uyarısında;  Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş Çevrelerinde Beklenen Kuvvetli Yağışlara ve Doğu Anadolu'nun Batısında Yoğun Kar Yağışı Bekleniyor dikkat edilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları