loading
close
SON DAKİKALAR

Meteoroloji'den fırtına uyarısı

Meteoroloji'den fırtına uyarısı
Tarih: 18.12.2018 - 09:55
Kategori: Yurt

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM) yapılan açıklamada, Batı Karadeniz, Marmara, Kuzey Ege ve Batı Akdeniz'de yarın fırtına beklendiği belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün tahminlerine göre, Batı Karadeniz'in batısında yarın öğle saatinden sonra kuzey ve kuzeydoğu yönlerden, çarşamba günü kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde fırtına bekleniyor.

Marmara ve Kuzey Ege'de yarın öğle saatlerinden sonra kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 9 kuvvetinde, Batı Akdeniz'de ise yarın öğle saatlerinden sonra güney ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde fırtına bekleniyor.

Meteoroloji'den yapılan uyarıda şöyle denildi:

BATI KARADENİZ

Batı Karadeniz'in batısında yarın öğle saatlerinden sonra kuzey ve kuzeydoğu yönlerden, çarşamba günü ise kuzey ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına bekleniyor. Fırtınanın Batı Karadeniz'de çarşamba günü son saatlerde etkisini azaltacağı tahmin ediliyor.

MARMARA

Marmara'da yarın öğle saatlerinden sonra kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına bekleniyor. Fırtınanın Marmara'da çarşamba günü akşam saatlerinde etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

KUZEY EGE

Kuzey Ege'de yarın öğle saatlerinden sonra kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 7 ila 9 kuvvetinde (75-90 km/sa) kuvvetli fırtına bekleniyor. Kuvvetli fırtınanın Kuzey Ege'de çarşamba günü akşam saatlerinde etkisini azaltacağı tahmin ediliyor.

BATI AKDENİZ

Batı Akdeniz'de yarın öğle saatlerinden sonra güney ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına bekleniyor. Fırtınanın Batı Akdeniz'de aynı gün akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları