loading
close
SON DAKİKALAR

Metro Turizm servisi metrobüs yoluna girdi, 7 kişi yaralandı

Metro Turizm servisi metrobüs yoluna girdi, 7 kişi yaralandı
Tarih: 05.02.2017 - 08:50
Kategori: Yerel

İstanbul Küçükçekmece'de Metro Turizm'e ait servis aracı, ait servis aracı metrobüs durağında seyir halinde olan metrobüse çarptı. Kazada 7 kişi yarlandı.

İstanbul Küçükçekmece'de Metro Turizm'e ait servis aracı, ait servis aracı metrobüs durağında seyir halinde olan metrobüse çarptı. 7 kişinin yaralandığı kazada metrobüs yolu çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Hasar oluşan metrobüs ve minibüs kaza yerinden kaldırılırken, seferlerin normal olarak yapıldığı öğrenildi.

Kaza, Küçükçekmece'de sabah 09.00 sıralarında meydana geldi. Topkapı istikametinde seyir alan 34 YK 1692 plakalı Metro Turizm'e ait servis aracı, Küçükçekmece metrobüs durağında seyir halinde olan metrobüse çarptı. Kazayı gören vatandaşlar sağlık ve polis ekiplerine ihbarda bulundu.

Metrobüste bulunanlardan 7'si yaralandı

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi metrobüs içinde yaparken polis ekipleri de trafiği kontrol altına aldı. Yaralanan 7 kişi metrobüste yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslara alınarak tedavi edilmek üzere çevrede bulunan hastanelere kaldırıldı. Bu sırada metrobüste bulunan diğer vatandaşlar ise tahliye edildi.

DHA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları