loading
close
SON DAKİKALAR

Metrobüsler çarpıştı: 3 yaralı

Metrobüsler çarpıştı: 3 yaralı
Tarih: 13.02.2012 - 00:38
Kategori: Şehir

Zincirlikuyu-Avcılar güzergahında çalışan bir metrobüs yolcu almak için SSK Okmeydanı durağında bekleyen başka bir metrobüse arkadan çarptı.

Kaza saat 01.30 sıralarında SSK Okmeydanı metrobüs durağında meydana geldi. Zincirlikuyu-Avcılar seferini yapan 34 TN 2756 plakalı metrobüs, durakta yolcu almak için bekleyen 34 TN 2916 plakalı metrobüse arkadan çarptı. 

Henüz nedeni belirlenemeyen kazada, 34 TN 2756 plakalı metrobüsün şoförü ile öndeki metrobüste yolculuk yapan Ali Alagöz (24) ve Esen Okullu (31) hafif şekilde yaralandı. Metrobüsteki diğer yolcuların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi metrobüs içinde yaptı. 

Yaralılar daha sonra ambulanslarla Bezmi Alem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yolcular, metrobüsün yolcu indirdiği sırada diğer metrobüsün çarptığını belirttiler. 

Kaza nedeniyle yolda kalan yolcular diğer metrobüslere binerek yollarına devam etti. Bir süre kapanan metrobüs yolu araçların çekilmesiyle normal seyrine döndü. Kazayla ilgili inceleme başlatan polis, kazanın nedenini araştırıyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları