loading
close
SON DAKİKALAR

Metrsin İdmanyurdu - Trabzonspor

Metrsin İdmanyurdu - Trabzonspor
Tarih: 11.02.2012 - 20:14
Kategori: Spor

Mücadele karşılıklı; kendi kalesine atılan gollerle 1-1 sonuçlandı...

Spor Toto Süper Lig'in 11'inci haftasının açılış maçında Mersin İdmanyurdu, Trabzonspor ile 28 yıllık aranın ardından karşı karşıya geldi.

11. haftanın perdesi Mersin'de açıldı, maç fazlasıyla liderlik şansı olan Trabzonspor fırsatı kullanamadı.. Mücadele karşılıklı; kendi kalesine atılan gollerle 1-1 sonuçlandı..

Mersin temsilcisi, Tevfik Sırrı Gür Stadı'ndaki karşılaşmayla birlikte bordo-mavili rakibiyle ligdeki 9'uncu mücadelesine çıktı. İki ekibi ligde 'çeyrek asır'dan fazla süren aradan sonra karşı karşıya getiren mücadele öncesinde Mersin İdmanyurdu'nun 1, Trabzonspor'un ise 4 galibiyeti bulunurken, 3 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldılar. Mersin İdmanyurdu'nun geride kalan maçlarda attığı 1 gole, Trabzonspor 9 golle yanıt verebildi.

Taraflar arasındaki son lig maçları, Mersin İdmanyurdu'nun eski adıyla birinci ligden düştüğü 1982-83 sezonunda oynandı. Mersin'deki ilk karşılaşma 0-0 sonuçlanırken, Trabzon'daki rövanşı ise Trabzonspor 1-0 kazanmıştı.

Konuk Trabzonspor, Mersin deplasmanında bugüne kadar hiç kazanamadı. Karadeniz ekibi, Mersin İdmanyurdu karşısında deplasmanda galip gelmeyi başaramazken, gol de atamadı. İki takımın Mersin'de yaptığı 4 maçın 3'ü golsüz beraberlikle, 1'i ise Mersin İdmanyurdu'nun üstünlüğü ile sona erdi. Trabzonspor, deplasmanda hiç gol kaydedemezken, kalesinde ise 1 gol gördü. 

KADROLAR

Mersin İY: Sehic, İbrahim, Çağdaş, Boum, Erhan, Zurita, Ben Yahia, Hakan, Erman, Moritz, Mert Nobre

Trabzonspor: Tolga, Celutska, Mustafa, Giray, Cech, Zokora, Colman, Serkan, Halil Altıntop, Alanzinho, Burak

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları