loading
close
SON DAKİKALAR

Mezitli Belediye Başkanı çocuklarla 23 Nisan'ı kutladı

Mezitli Belediye Başkanı çocuklarla 23 Nisan'ı kutladı
Tarih: 24.04.2017 - 12:07
Kategori: Yerel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Mersin Üniversitesi Hastanesi Çocuk Onkolojisi ve Hematoloji Bölümü'ndeki çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi.

Kutlama programına eşi Sembol Tarhan ile birlikte katılan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, minik çocukların coşkusuna ortak oldu. En büyük sürpriz ise, çocukların eğlencesine giydikleri palyaço kıyafeti ile paylaşan bazı birim amirleri oldu. Gönüllü Palyaçolar Gurubu ve Divan Oteli’nin destek verdiği etkinlikte, çocuklarla tek tek ilgilenen Başkan Tarhan, sohbet ettiği çocukların dileklerini anında yerine getirilmesini sağladı. Başkan Tarhan, ailelere ve çocuklara çeşitli hediyeler de verdi.

ÇOCUKLARLA BİRLİKTE BİZLER DE MUTLU OLDUK

Etkinliği, tedavi gören çocukların bayramını kutlamak ve onlara moral verme amacıyla düzenlediklerini belirten Başkan Tarhan, "Tedavi gören minik çocuklarımızla oyunlar oynadık, şarkılar söyledik. Onlarla birlikte bizler de mutlu olduk, doyasıya eğlendik. Çocuklarımıza çeşitli hediyeler vererek, onların yalnız olmadıklarını hissettirmeye çalıştık. Bundan sonra da bu tür etkinliklerimiz devam edecektir" şeklinde konuştu. 

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları