loading
close
SON DAKİKALAR

Mezitli Belediye Meclisinde duygusal veda

Mezitli Belediye Meclisinde duygusal veda
Tarih: 05.03.2019 - 12:40
Kategori: Yerel

Mezitli Belediye Meclisinin 2014-2019 dönemi üyeleri son kez toplandı. 5 yıl boyunca uyum içerisinde kararlar almak için kalkan eller bu kez hüzünle yükseldi.

Parti grupları adına konuşmaların yapıldığı toplantıda oluşan birlikteliğin bundan sonraki evrede dostlukla devam edeceğine vurgu yapıldı.

"UYUMLU VE VERİMLİ BİR 5 YIL"

Partisi adına söz alan MHP Meclis Üyesi ve Grup Başkanı Nevzat Gilik, Türkiye’ye örnek olacak biçimde uyumlu bir dönemi geride bırakmış olmanın gururunu yaşadıklarını ifade ederek, “5 yılı geride bıraktık. Ben şanslıyım sadece meclis üyesi değil bürokrat arkadaşlarımızla farklı belediyelerde birlikte çalışma şansımız oldu. Uyumlu ve verimli bir 5 yılı geride bıraktık. Uzun yıllar üyesi olduğum parti rozetimi çıkardım ve herkese eşit hizmet etmeye gayret gösterdim. Her şeyi adaletli ve düzgün yapmaya çalıştık. 31 arkadaşımızın tamamından memnunum. Bundan sonra da belediyeye geldiğimizde eski ilgi ve alakayla karşılanacağımızdan eminim” dedi.

"HERKESİN KATKISIYLA İYİ BİR DÖNEM GEÇİRDİK"

AKP Meclis Üyesi ve Grup Başkanı Ünal Kara da yaptığı konuşmada, “Sizleri tanımaktan mutlu ve gururluyum. Sayın başkanımızın önderliğinde bizimde katkılarımızla iyi bir dönem geçirdik. Geldik gidiyoruz. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.

"ORTAK KARARLARIMIZIN YANSIMASI OLUMLU OLDU"

CHP Meclis Üyesi ve Grup Başkanı Mehmet Akif Aktaş ise, görev alan tüm üyelerin bunu taşıyacak sorumluluğa sahip olduğunu vurguladı. Yapılan en güzel şeyin tüm üyelerin rozetlerini bir kenara bırakarak hizmet üretmeye çalıştığını söyleyen Aktaş, “Biz burada bir gönül ve yol arkadaşlığı yaptık. Birlikte oy birliği ile kararlar verdik. Başkanımız bize her türlü yolu açtı. Ortak kararlar aldığımız için yansıması da çok olgunlukla karşılandı. Önemli dostluklar kazandık. Alnımızın akıyla bir dönemi geride bırakıyoruz” diye konuştu.

"HİÇBİR SİYASİ PARTİ ÖTEKİLEŞTİRİLMEDİ"

MHP Meclis Üyesi Ahmet Polat da, “Farklı partilere mensup olsak da sonrası dostluklara dönüşen bir meclis dönemi geçirdik. Bu Mezitli Belediye Başkanımız Neşet Tarhan’ın sayesinde oldu. Hiçbir siyasi parti ötekileştirilmedi. Başkanımıza ve tüm üye arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

"TÜM SİYASİ PARTİLER DESTEK VERDİ VE YANIMIZDA OLDU"

Toplantı bitiminde kapanış konuşmasını yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, şunları söyledi:

''Yarınlarda her ne yaparsa yapsın tüm arkadaşlarımın gururla Mezitli Belediyesi Meclis üyeliği yaptım diyebilecekleri bir dönemi geride bıraktık. Belediyemize geldiklerinde de Meclis üyesi olarak o saygınlığı görmeye devam edeceklerdir. Bütün partilerin üyesi arkadaşlarımın çalışmalarından memnunum. Bunu her yerde de gururla söylüyorum. Meclis üyesi arkadaşlarım çalışmalarıyla bizim de yüzümüzü ağarttı. Biz de sembolikte olsa adımlar attığımızı biliyorum. Biz MHP’li ve Ak Partili arkadaşlarımıza da Başkan vekilliği bıraktık. Güzel bir 5 yıl geçti. Bazı arkadaşlarımızla önümüzdeki 5 yılda da görev yapmaya devam edeceğiz. Devam edemediğimiz arkadaşlarımız da halen gönüllerimizde bizim Meclis üyemiz olmaya devam edecekler. Bu arkadaşlarımızda Meclis üyeliği dışında da bundan sonra çalışmaya devam etmek isterim. Sosyal projelerde ortak olmak isterim. Personelimizin gözünde de ne zaman gelirlerse gelsinler Meclis üyemiz olarak saygıyla karşılanacaklar. Gerçekten destek verdiniz, yanımızda oldunuz. Bundan sonra da Başkan Neşet Tarhan olarak değil bir dostunuz olarak görüşmeye devam etmek istiyorum hepinize çok teşekkür ediyorum.”

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları