loading
close
SON DAKİKALAR

Mezitli Belediyesi Gazetecileri Down Kafe'de buluşturdu

Mezitli Belediyesi Gazetecileri Down Kafe'de buluşturdu
Tarih: 11.01.2016 - 09:16
Kategori: Yerel

Mezitli Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde, basın emekçilerini Down Kafe'de ağırladı.

Mezitli Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde, basın emekçilerini Down Kafe'de ağırladı. 

Basın emekçilerini, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ın şehir dışında olması nedeniyle, Başkan Vekili Yusuf Avşar karşıladı. Davete Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Ünal başta olmak üzere çok sayıda basın emekçisi katıldı.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Ünal: "Dostlar içinde en kıymetli dost zor gününde arkadaşını hatırlayandır. Gazeteciler olarak zor günler yaşadığımız bir süreç geçiriyoruz. Bizleri unutmayan Belediye Başkanımız Neşet Tarhan'a, Başkan Vekili Yusuf Avşar nezdinde teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.

Başkan Vekili Yusuf Avşar ise yaşanan sürecin Gazeteciler Günü'nü bir anma gününe dönüştürdüğü vurgusunu yaptı. Başkan Vekili Avşar: "Başkanımız Neşet Tarhan adına hepinize hoş geldiniz diyorum. Bugün burada 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyoruz. Başkanımız Down Kafe'de anlamlı bir ikram olsun diye düşündü. Down Kafe Türkiye'de ikinci. Tüm içtenliğimizle basın emekçilerimizin her zaman yanında olduğumuzu, Başkanımız adına da bilmenizi isteriz." dedi.

Yemek sonrası gazeteciler Belediyenin Sosyal Tesisleri kapsamında Okçuluk Kursu verilen bölümüne giderek, Okçuluk Antrenörü Aytekin Ataş eşliğinde ok attı. 

Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü


ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları