loading
close
SON DAKİKALAR

Mezitli'de Soli Güneş Festivali’nde Emre Aydın sahne aldı

Mezitli'de Soli Güneş Festivali’nde Emre Aydın sahne aldı
Tarih: 12.06.2016 - 16:02
Kategori: Yerel

Mezitli Belediyesi tarafından 7'nci düzenlenen Soli Güneş Festivali’nde sevilen şarkıcı Emre Aydın sahneye çıktı.

Mezitli Belediyesi tarafından 7'nci düzenlenen Soli Güneş Festivali’nde sevilen şarkıcı Emre Aydın sahneye çıktı. Binlerce kişinin katıldığı konserde birbirinden popüler şarkılarının seslendiren Emre Aydın sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Mezitli Belediyesi tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen Soli Güneş Festivali kapsamında gençlerin sevgilisi sanatçı Emre Aydın sahneye çıktı. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ile birlikte her yaştan binlerce vatandaş katıldığı konserde Emre Aydın’ın birbirinden popüler şarkıları Mersinlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Sevenleri Aydın’ın söylediği şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

Yoğun sevgi gösterilerinin sahnelendiği konserde Aydın, bir şarkısında telefonlarının ışıklarını açtırarak, hayranları ile birlikte şarkı söyledi ve internet üzerinden kendi çektiği görüntüleri paylaştı.

SEVGİ VE BARIŞI EGEMEN KILMAK İSTİYORUZ

Sahneye gelerek sanatçı Emre Aydın’a çiçek veren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, yaptığı kısa konuşmada sevgi ve barışı Mezitli’den başlayarak, tüm Türkiye’de egemen kılmayı hedeflediklerini söyledi. Başkan Tarhan, "Türkiye olarak zor günler geçirmekteyiz. Toplum öfkeli bir toplum olmaya doğru gidiyor. Maalesef bu durum karanlık günleri, işaret ediyor. Biz Mezitli’den başlayarak, bu duruma artık dur demek istiyoruz. Sevgiyi, kardeşliği ve barışı egemen kılmak istiyoruz. Zaten Mezitli ve Mersin halkı her zaman Cumhuriyet değerlerine, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan bir toplumdur. Her şeye inat demokrasiyi güçlendireceğiz" dedi.

‘AKIN VAR GÜNEŞE AKIN’

Güneşin yararlarını daha fazla insanlarımıza anlatabilmek adına Soli Güneş Festivalini düzenlediklerine vurgu yapan Başkan Tarhan, “Biz halkımızın güven ve birlik beraberlik içerisinde yaşaması için her çalışmayı gerçekleştirmekteyiz. Bu festivalimizde de bize dayatılan Nükleer Santrale karşı alternatif enerji kaynaklarına dikkat çekmek için bu festivali çok ön emli buluyoruz. O yüzden her zaman ki gibi festivalimizin temasını oluşturan şiirle sözlerimi bitiriyorum. Akın var güneşe akın, güneşi zapt edeceğiz güneşin zaptı yakın” şeklinde konuştu.
Sanatçı Emre Aydın da her zaman geldiği Mersin’den mutlu ve gururla ayrıldığını ifade ederek, Mersin’e gelmesini sağlayan başta Belediye Başkanı Neşet Tarhan olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür etti.
7'nci Soli Güneş Festivali kapsamında bugün gün boyu Soli Arena Konser Alanında çeşitli etkinliklerin yanı sıra sevilen pop şarkıcısı Candan Erçetin ve Özgün Müziğin en beğenilen gurubu Kardeş Türküler saat 21.00’da birlikte sahneye çıkacaklar.

Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları