loading
close
SON DAKİKALAR

‘Mezitlim’ okuyuculara ulaşıyor

‘Mezitlim’ okuyuculara ulaşıyor
Tarih: 24.01.2017 - 10:00
Kategori: Yerel

Mezitli Belediyesi’nin gerçekleştirdiği etkinlikler ile projelerin yanı sıra kent yaşamından, kültür ve sanat haberlerin, köşe yazılarının yer aldığı ‘Mezitlim’ dergisinin Mersin’den Ankara’ya kadar çok yerde dağıtımı yapıldı.

Mezitli Belediyesi’nin yayın organı ‘Mezitlim’ dergisinin yeni sayısı yayımlandı. Mezitli Belediyesi’nin gerçekleştirdiği etkinliklerin, gerçekleştireceği projelerin yanı sıra kent yaşamından, kültür ve sanatından haberlerin, köşe yazılarının yer aldığı ‘Mezitlim’ dergisinin dağıtımına başlandı. Ankara’dan Mersin’e kadar Türkiye’nin binlerce noktasına posta yolu ile dağıtımı yapılan ‘Mezitlim’ okuyanlar tarafından çok beğenildi. Milletvekilinden, işçiye, çiftçiye kadar çok farklı kesimlere ulaşan ‘Mezitlim’de herkes kendine göre farklı bir ilgi alanı buldu.

"Oldukça renkli bir dergi oldu"

Üçüncü sayısına ulaşan ‘Mezitlim’ dergisi ‘2017 Kültür ve Sanat Yılı’ teması ile çok önemli konu ve konuklara sayfalarında yer verdi. Cumhuriyetin sarsılmaz çınarı, Mersin'de yaşamayı seçen Muazzez İlmiye Çığ ile yapılan röportaj dergi sayfaları arasında yerini aldı.
Yine Mezitli’nin ilk belediye başkanı olmasının yanında görev süresince yaptıkları ile de dikkat çeken bir isim Mustafa Savcı da dergide işlenen konular arasında. Hizmet süresince hiç maaş almaması ve belediyede çalışanların maaşını cebinden ödemesi nedeniyle İçişleri Bakanlığı tarafından takdirle ödüllendiren Savcı, günümüzdeki ve geçmişteki Mezitli’yi değerlendirdi.

Projeler, hizmetler, etkinlikler

Mezitli Belediyesi’nin kadın odaklı hizmetlerinin yer aldığı özel bölümünde yer aldığı ‘Mezitlim’ dergisinde yine 2017 yılı içersinde gerçekleştirilecek projeler hakkında ayrıntılı bilgi de içeriyor. Belediyenin gerçekleştirdiği proje ve etkinliklerin yer aldığı ‘Mezitlim’ Mersin’in kültür ve sanat alanında çok önemli başarılara imza atmış isimleri de renk kattı.
Dergiyi tek tek inceleyen Kılıçdaroğlu, özellikle sosyal demokrat belediyecilerin yaptıkları güzel işlerin daha iyi anlatabilmesi gerektiğini söyledi. Kılıçdaroğlu, “Mezitlim’ Başkanımız Neşet Tarhan’ın yaptıklarını ve yapacaklarını en iyi şekilde hazırlanmış. Emeği geçenlerin ellerline sağlık” dedi.

Vişne Haber Ajansı


ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları