loading
close
SON DAKİKALAR

Mezitli’nin filizlerine gönüllü destek

Mezitli’nin filizlerine gönüllü destek
Tarih: 11.12.2019 - 13:34
Kategori: Yerel

Mezitli Belediyesi’nin hayata geçirdiği ve kız çocuklarının okumasına destek olmak amacıyla başlatılan Mezitli’nin Filizleri Projesi’ne Viranşehir Gönüllü Evi sorumlusu Leyla Ercan da katıldı.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mezitli’nin Filizleri ailesine katılarak 4 öğrenci okutan Leyla Ercan'a teşekkür ederek, Gönüllü Evinin duvarına tabela çaktı. Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Çakır ve Nilgün Aşçı’nın da katıldığı törende öğrencilerin sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Tarhan kitap dağıttı.

Mezitli halkının belediye tarafından yapılan projelere her zaman sahip çıktığına ve destek verdiğine vurgu yapan Başkan Tarhan ise “Mezitli halkının hayırsever olduğunu her zaman söylüyoruz. Aşevimizi de sosyal gereksinimlerde de her zaman yanımızda yer alıyorlar. Bu destekler, ne denli hayırsever olduklarını tesciller niteliktedir. Biz her yıl devlet üniversitesini kazanan ve Mezitli’de oturan herkese sembolikte olsa bir eğitim yardımında bulunuyoruz. Bunun elbette yetmeyeceğini biliyoruz ve vatandaşlarımızdan maddi durumu iyi olmayan öğrencilere destek olmalarını istiyoruz. Biz kesinlikle aralarında ki alışverişe karışmıyoruz. Ne kadar burs vereceklerini ve burs verecekleri öğrenciye yardımseverlerimiz kendileri karar veriyor. En büyük hizmet eğitime yapılan hizmettir” şeklinde konuştu.

Göreve geldiği günden bu yana gönüllülük olgusuna büyük önem verdiğine vurgu yapan Tarhan, “Belediyemiz en büyük gücü halktan almaktadır. Kız çocuklarımızın okumasına yardımcı oluyorlar. Onların bu çalışması herkese örnek olmalıdır. Birçok çalışmamızda yanımızda olan vatandaşlarımız Mezitli’nin Filizleri ailesine katılarak çok kutsal ve önemli bir görevi yerine getirdiler. Bu başarıyı gösteren iş yerleri, siteler ve apartmanlara teşekkür tabelası veriyoruz. Bu duyarlılığı göstererek tam 4 kız çocuğumuzun da okumasına fırsat sağlayan Leyla Ercan ve Gönüllü Evi sakinlerine gönülden teşekkürlerimiz sunuyorum” diye konuştu.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları