loading
close
SON DAKİKALAR

MHP'den istifa eden Meclis Üyesi Sedat Kılınç saldırıya uğradı

MHP'den istifa eden Meclis Üyesi Sedat Kılınç saldırıya uğradı
Tarih: 08.04.2022 - 22:58
Kategori: Gündem

MHP Kayseri Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Sedat Kılınç, katıldığı bir televizyon programında saldırıya uğradı.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayseri'de katıldığı bir televizyon programında zamları ve hayat pahalılığını eleştirerek, “Açıklanan rakamların üzerinde enflasyon oranları var. Zamlar bu milletin belini büküyor. Bunlar gerçek. Bunları görmemezlikten gelemeyiz. Bunları konuşmamız gerekiyor. Bunları yok sayamayız. Bir şey yok saydığınızda problem ortadan kalkmıyor ve bu tepkiyi getiriyor” ifadelerini kullanmıştı.

Disipline sevk edilmişti

Ersoy'un açıklamalarının ardından MHP Merkez Disiplin Kurulu, Ersoy'u "kesin çıkarma cezası” ile cezalandırılması için Merkez Disiplin Kurulu’na sevk etti.

Sedat Kılınç tepki olarak istifa etti

Yaşanan gelişmelerin ardından MHP'li Baki Ersoy'a destek veren Kayseri'nin Kocasinan İlçe Belediyesi'nin MHP'li Meclis Üyesi Sedat Kılınç, partisinden istifa ettiğini duyurmuştu.

Sedat Kılın kaçırıldı

Bugün Kayseri'de Deniz Postası TV'nin yayınına katılmak üzere kanala giden Sedat Kılınç, 50 kişi olduğu belirtilen bir grup tarafından yayın öncesi stüdyoda saldırıya uğradı.

Kanal çalışanları ve program sunucusu Gazeteci Azim Deniz'i darp eden grubun Sedat Kılınç'ı da kaçırdı. Saldırı sırasında başından yaralanan Azmi Deniz'in özel bir hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi.

Gazeteci Azmi Deniz açıklama yaptı

Deniz Postası Gazetesi Twitter sayfasında yayınlanan videoda yaşananları anlatan Azmi Deniz, "Şu anda Deniz Postası TV'de canlı yayında olacaktık. İş insanı ve Kocasinan Belediye'si bağımsız meclis üyesi Sedat Kılınç konuğumuz olacaktı. Ülkü Ocakları'na üye yaklaşık 50 kişilik bir grup, stüdyoyu bastı. Stüdyo içerisinde beni darp ettiler, Sedat Kılınç'ı çok şiddetli bir şekilde darp ettiler ve Sedat Kılınç'ı kaçırdılar" dedi.

Kaynak : Halk Tv

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları