loading
close
SON DAKİKALAR

Michael Jackson hatırası CNBC-e'de

Michael Jackson hatırası CNBC-e'de
Tarih: 25.06.2012 - 13:43
Kategori: Medya

Michael Jackson’ın yapılamayan son gösterisinin hazırlıkları, Jackson’ın ölüm yıldönümünde sevenleri için çok değerli bir hatıra olacak.

Sadece şöhreti değil yeteneği de ender bulunur cinsten olan Michael Jackson (29 Ağustos 1958 - 25 Haziran 2009), ölümünden birkaç hafta önce Temmuz’da Londra’da sahnelenecek olan “This Is It” gösterilerinin çalışmalarına başlamıştı. 2009’da piyasaya çıkan This Is It, aslında 1983’te Paul Anka ile Michael Jackson’ın birlikte besteledikleri I Never Heard adlı şarkı.

Kenny Ortega’nın yönettiği aynı adlı film, onun provalarını, yapılan söyleşileri ve sahne arkası görüntülerini içeriyor. Aslında bunlar, Jackson’ın kendi arşivi için çekilmişti. Yaratıcı ekibin tamamlanmadan önce gösteriyi inceleyip, gerekirse bazı yerlerini değiştirmesi de amaçlanmıştı.

Bu sayede film yapılmaya karar verildiğinde, Jackson ile birlikte Londra’da planlanan 50 gösteri üstünde çalışan yönetmen Ortega’nın elinde 120 saatlik kayıt kalmış. O da bundan itinayla ve belli ki severek bir belgesel yaratmış. Jackson, sesini, fiziğini ve karizmasını yine de kaybetmediğini gösteriyor.


ntvmsnbc

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları