loading
close
SON DAKİKALAR

Midyatlı kadınlardan öğrenciler için kermes

Midyatlı kadınlardan öğrenciler için kermes
Tarih: 13.02.2012 - 00:04
Kategori: Kadın

Mardin’in Midyat ilçesinde Nisan Yağmuru Kadınlar Derneği (NİSADER) fakir öğrenciler yararına gıda ve giyim kermesi düzenledi.

Kermesin açılışını Kaymakam Fatih Akkaya’nın eşi Hilal Akkaya gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Bulvarı, Emniyet Müdürlüğü yanında yapılan kermesin açılışında Kaymakam Fatih Akkaya’nın eşi Hilal Akkaya’nın yanı sıra Nisader Başkanı Zeynep Oğuzmüftüoğlu, sivil toplum temsilcileri ve hayırseverler de hazır bulundu.

Açılışta kısa bir konuşma yapan Hilal Akkaya, “Katılan ve emeği geçenlere teşekkür ederim. NİSADER gerçekten fakir insanlara ve öğrencilere yaptığı çalışmaları yakından takip ediyoruz ve çalışmalarının devamını diliyoruz.” dedi. Hayırlı olması temennisinde bulunan Akkaya daha sonra açılış kurdelesini kesti.

NİSADER başkanı Zeynep Oğuzmüftüoğlu ise öğrenciler yararına düzenlenen gıda ve giyim kermesinin daha önceki kermeslerde olduğu gibi amacına ulaşacağını işaret ederek, katılımların yoğun olması temennisinde bulundu.

Gıda ve giyim kermesinde bayanların özenle hazırladıkları tatlı, çörek ve mahalli yemeklerin yanı sıra elişi ürünler bir hafta boyunca öğrenciler yararına satışa sunulacak.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları