loading
close
SON DAKİKALAR

Mimarlar Odası Ankara Şubesi 48. Dönem Yönetimi, Ata’nın huzuruna çıktı

Mimarlar Odası Ankara Şubesi 48. Dönem Yönetimi, Ata’nın huzuruna çıktı
Tarih: 05.03.2024 - 18:16
Kategori: Sendika

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, 48. Dönem yönetimi devir teslimin yapılmasının ardından Anıtkabir’i ziyaret etti.

Ziyarete Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Başkan Derya Başyılmaz, Mimarlar Odası Ankara Şube Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Figen Beyhan, Mimarlar Odası Ankara Şube Sekreteri Mehmet Burak Konkan, Mimarlar Odası Ankara Şube Saymanı Halis Kayısı, Mimarlar Odası Ankara Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Zeynep Taş Gökdoğan, Müslüm Tuncay, İsmail Coşkun ve mimarlar katıldı.

Tören aslanlı yolda yürüyüş ile başladı, daha sonra Ata'nın huzuruna çıkılarak mozoleye çelenk bırakıldı. 

Tören Mimarlar Odası Ankara Şube Başkan Yardımcısı   Prof. Dr. Figen Beyhan’ın Anıtkabir Özel Defteri’ne düşüncelerini ve duygularını ifade eden yazı yazmasıyla devam etti. 

Beyhan, Atatürk’e itafen yazdığı yazıyı törende şöyle paylaştı:

“ Cumhuriyetinizin Kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ‘Ey Türk İstikbalinin Evladı’ hitabınıza esasen  TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi 48.Dönem Yönetim Kurulu Üyeleri ve meslektaşlarımızla manevi huzurunuzda olmanın büyük mutluluğu ve gururu içerisindeyiz. Fikri hür, vicdanı hür nesiller olarak akıl ve bilimin ışığında Cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkacağımıza, meslek alanında ve demokrasi mücadelesinde  tüm bilgi, deneyim ve samimiyetimizle yılmadan, yıkılmadan tüm gücümüzle çalışacağımıza, medeniyet yolundaki kutlu yürüyüşümüze her koşulda devam edeceğimize aziz hatıranız önünde söz veriyoruz.

Sonsuz minnetimiz, saygımız ve yüreklere sığmayan sevgimizle izindeyiz ATAM…”

Tören Beyhan’ının Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalamasının ardından sona erdi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları