loading
close
SON DAKİKALAR

Minik Komşulardan Büyük Destek

Minik Komşulardan Büyük Destek
Tarih: 11.02.2012 - 23:53
Kategori: Özel Haberler

Büyükçekmece’de bulunan Özel Cihangir Koleji öğrencileri, Silivri Belediyesi tarafından sürdürülen plastik kapak toplama kampanyasına destek vererek, tekerlekli sandalye almaya hak kazandı.

Silivri Belediyesi ve Silivri Kent Konseyi işbirliğince yürütülen “Plastik Kapak Toplama Kampanyası” na ilgi gün geçtikçe artıyor. Silivri’nin yanı sıra çevre ilçelerdeki okul ve öğrencilerin de katılımıyla hızla büyüyen kampanya kapsamında, bir tekerlekli sandalye daha teslim edildi. Büyükçekmece Özel Cihangir Koleji öğrencileri topladıkları yaklaşık 200 kilo plastik kapağı, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a teslim etti. 

Minik öğrenciler, Okul Müdürü Tamer Yılmaz, Halkla İlişkiler Sorumlusu Nalan Uzunmehmet, Okul Aile Birliği Başkanı Filiz Özaylar ve Fen Bilgisi Öğretmeni Pınar Göktuman ile birlikte Silivri Kent Konseyi’ni ziyaret etti. Silivri Kent Konseyi Başkanı Kadir Baran, Genel Sekreter Sema Kurt, Kadın Meclisi Başkanı Dilruba Önal ve Danışma Kurulu Başkanı Esma Işıklar, Gençlik Meclisi Başkanı Bahadır Halvacıoğlu ve Kent Konseyi gönüllülerinin ev sahipliği yaptığı toplantıda, miniklere konseyin çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, öğrencilerin bu bilince sahip olmasından mutluluk duyduğunu ifade ederek; “Sürdürdüğümüz bu çalışmamızda kaç kapak toplandığının yanı sıra çocuklarımızın bu bilince erişmesinin de çok önemli olduğunu düşünüyorum. Kent bilinci böyle oluşuyor. Bir küçük kapağın ne büyük sonuçlara, ne güzel amaçlara yol açtığını görüyoruz. Önemsiz gibi görünen ama hayatımızı kolaylaştıran şifreler, yine hayatımızda gizli. Bir kenti beraber yönetmek budur. Bu çabaların elbirliğiyle daha da derinleştiğini görüyoruz. Komşu ilçemiz Büyükçekmece’de de güzel işler yapıldığını görüyoruz. İş birliği çalışmalarımızın artarak devam etmesini ümit ediyorum” dedi.

Öğrenciler topladıkları yaklaşık 200 kilo plastik kapağı, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a teslim ederek, ilçelerinde ihtiyaç sahibi bir kişiye teslim etmek üzere bir adet tekerlekli sandalye aldılar. Okul Müdürü Tamer Yılmaz, Başkan Işıklar’a teşekkür ederek desteklerinin devam edeceğini belirtti.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları