loading
close
SON DAKİKALAR

Mısra Öz Sel, görevden alınan eski TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın'ı sordu: 'Şimdi nerede?'

Mısra Öz Sel, görevden alınan eski TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın'ı sordu: 'Şimdi nerede?'
Tarih: 28.10.2019 - 17:02
Kategori: Gündem

Çorlu’da 25 vatandaşın yaşamını yitirdiği tren faciasında hayatını kaybeden 9 yaşındaki Oğuz Arda Sel'in annesi Mısra Öz Sel geçtiğimiz günlerde görevden alınan TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın'ın neden yargı önüne çıkmadığını ve hiç konuşmadığını sordu?

Çorlu'daki tren katliamında oğlu Oğuz Arda Sel'i kaybeden Mısra Öz Sel sosyal medya hesabından geçtiğimiz günlerde tren faciasının ardından görevden alınan TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın'la ilgili olarak paylaşımda bulundu.

Mısra Öz, İsa Apaydın'ın konuşmadığını, yargı önüne çıkması gerektiğini belirterek "Çorlu tren katliamı olduğu dönemde TCDD Genel Müdürü olan İsa Apaydın #neden bu katliam ile ilgili yargı önüne çıkmadı? Neden hiç kimse kendisine 25 kişinin ölümü ile ilgili hiç soru sormadı? Neden hiç konuşmadı? Şimdi nerede? Yargı önünde savunsun kendisini suçsuz ise" ifadelerini kullandı. 

Mısra Öz Sel'in İsa Apaydın'la ilgili paylaşımı şöyle: 

Çorlu tren katliamı olduğu dönemde TCDD Genel Müdürü olan İsa Apaydın #neden bu katliam ile ilgili yargı önüne çıkmadı? Neden hiç kimse kendisine 25 kişinin ölümü ile ilgili hiç soru sormadı? Neden hiç konuşmadı?
Şimdi nerede? Yargı önünde savunsun kendisini suçsuz ise!?!? pic.twitter.com/LTb6HIaewv

— Misra Oz Sel (@misra_oz) October 28, 2019

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları