loading
close
SON DAKİKALAR

Mısra Öz Sel: Sessiz sedasız koruma altına aldıklarınızı, koruma altına alan bilirkişiler de örtemedi. Yargılanacaksınız!

Mısra Öz Sel: Sessiz sedasız koruma altına aldıklarınızı, koruma altına alan bilirkişiler de örtemedi. Yargılanacaksınız!
Tarih: 02.06.2019 - 11:15
Kategori: Yurt

Çorlu tren faciasında oğlunu yitiren Mısra Öz Sel, "Üstünü örtmeye çalıştığınız bu katliamın sorumluları; dönemin Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, Müsteşar, TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın, Genel Müdür Yardımcısı Ali İhsan Uygun ve tüm yetkililer. Çok şey biliyoruz. Yargılanacaksınız!" dedi....

Geçtiğimiz yıl 8 Temmuz'da Çorlu'da meydana gelen tren faciasında 9 yaşındaki oğlu Oğuz Arda Sel'i yitiren Mısra Öz Sel, facianın üstünün örtülmeye çalışıldığını ifade ederek tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Mısra Öz, şu ifadeleri kullandı:

"25 kişi ölsün ülkende, bunların 7’si çocuk olsun. Daha cenazeler kalkmadan yasaya aykırı bilirkişileri getir olay yerine. Kurtarma çalışması sırasında taş gelsin olay yerine. Savcıyı itina ile ata dosyaya. İddianameyi değerlendiren hakim daha geçen yıl hakim adayı olsun. Böyle bir dosyaya hakim olarak gelsin. Kendi tecrübesizliğinin kendisi söylesin avukatlarımıza. Siyasileri, bürokratları,TCDD üst yönetimini kovuşturmaya dahil etme. Yargılanacak 4 kişinin ikisinin ifadesini yerinde al. Mahkemeye karşımıza bile çıkartma. Üstelik katliamdan 5 gün önce duruşma günü ver. Hemde 150 kişilik duruşma salonunda.

Üstünü örtmeye çalıştığınız bu katliamın sorumluları; dönemin Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, Müsteşar, TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın, Genel Müdür Yardımcısı Ali İhsan Uygun ve tüm yetkililer. Sessiz sedasız koruma altına aldıklarınızı, koruma altına alan bilirkişiler de örtemedi. Savcı da hakim de çok şeyi atladı. Çok şey biliyoruz. Yargılanacaksınız!"

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları