loading
close
SON DAKİKALAR

Mobil Chrome'da Flash desteği olacak mı?

Mobil Chrome'da Flash desteği olacak mı?
Tarih: 11.02.2012 - 18:03
Kategori: Bilim & Teknoloji

Google'ın Android platformu için Chrome internet tarayıcısını duyurmasının ardından en çok merak edilen konu Flash desteğinin olup olmayacağı ve Adobe'nin bu konuda kesin açıklamaları var

Android'e Chrome adı altında kullanıcılara sunulan yeni browser ile birlikte Adobe'nin Flash platformunun desteklenip desteklenmeyeceği merak konusu oldu. Bu konuda kesin bir açıklama yaparak Chrome'un kesinlikle Adobe Flash desteği sunmayacağını belirten Adobe Flash ürün müdürü Bill Howard, Adobe firmasının artık mobil platform için Flash üretimini durdurduğunu ve bu yüzden Chrome'un bu destekten yoksun kalacağını söyledi.

Adobe firması Flash desteğini mobil platforma taşırken oldukça zorlanmış ve stabil çalışan bir Android yazılımını piyasaya sürmesi oldukça uzun bir zaman almıştı. iOS ile Flash desteği vermeye hiçbir zaman yanaşmayan Apple'ı da düşündüğümüzde, Flash'ın mobil platformda desteklenmesinin sonlandırılması oldukça mantıklı bir karar gibi görünüyor. Bakalım Google, Flash desteği için bir hamle yapacak mı? Hep birlikte göreceğiz.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları