loading
close
SON DAKİKALAR

Moda ve ünlüler arasındaki ilişki: Güzellik satar!

Moda ve ünlüler arasındaki ilişki: Güzellik satar!
Tarih: 12.04.2012 - 15:00
Kategori: Kadın

Moda tasarımcıları estetik olarak güdülenir–fiziksel estetiği yaratmak için kaynak ararlar...

Bazı moda tasarımları kimi en güzel yüzler, vücut ve insanlarla özdeşleşir ve sonuçların sınırları görkemlidir; bizi havaya sokan algısal bir haz ve öykünme…

Evinizin rahatlığında, kanepenin üzerinde pijama altı ve az önce yediğiniz makarnanın sosunu damlattığınız tişört ile oturuyorsunuz. Çayınız ya da kahveniz önünüzde, elinizde kumanda kanallardaki canlı ödül törenlerinden birine takılıyor gözünüz.

Film ödülleri mi müzik ödülleri mi?

Peki hangi dalda kim aday bu sene? 

O değil de Halle ne giydi acaba? 

Nicole’un ince bileğine kaç pırlanta sığacak?

Çoğu zaman bir kafanızı kurcalayan esas sorular olurlar, hatta sadece ödül törenlerinde değil kendini tekrarlayan magazin programlarında bile.

Ve işte bu nedenle favori oyuncularla tasarımcılar arasında ilişkiler kurulur. Moda tasarımcıları estetik olarak güdülenir – fiziksel estetiği yaratmak için kaynak ararlar.

Özenle tasarlanmış ve dikilmiş yerlere kadar uzanan bir Vera Wang abiyesinden daha iyi ne olabilir? Özenle tasarlanmış ve dikilmiş Vera Wang elbisesinin içinde Julia Roberts! Kimi muhteşem moda tasarımları bazı en güzel yüzler, vücut ve insanlarla özdeşleşir ve sonuçların sınırları görkemlidir- bizi havaya sokan algısal bir haz ve öykünme…

Kendi mezuniyet kıyafetinizi ya da gelinliğinizi düşünün, o dönem öne çıkan benzer bir sunumdan hiç etkilenmediniz mi gerçekten? Kişisel zevklerimiz şöyle dursun, her birimizin en azından bir parçası(o parçanın ne büyüklükte olduğu önemli değil), gözlemlediği güzelliğe yanaşır. Ve bu gayet doğaldır.

Ünlü bir ismin seçilen tasarımı kırmızı halılı bir organizasyonda giymesi, milyon dolarlık reklamlardan çok daha etkili bir tanıtımdır. Üstüne üstlük bu sunum alınan bir ödül ile taçlandırılıyor ise bu onlarca milyon dolarla sağlanacak kampanyadan daha güçlü bir vitrindir.

Güzellik satar – moda ve ünlüler arasındaki ilişki işte bu işe yarar!

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları