loading
close
SON DAKİKALAR

MSB; Pençe Kilit Harekât Bölgesi'nde 4 askerimiz şehit olurken 2 askerimiz yaralandı

MSB; Pençe Kilit Harekât Bölgesi'nde 4 askerimiz şehit olurken 2 askerimiz yaralandı
Tarih: 11.09.2022 - 17:59
Kategori: Yaşam

MSB; Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, 11 Eylül 2022 tarihinde arama-tarama faaliyeti esnasında bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada 4 kahraman silah arkadaşlarımız şehit oldu.

Güncelleme 12 Eylül 2022 Pazartesi; 00.05

Milli Savunma Bakanlığından yapılan son açıklamada;

"Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, 11 Eylül 2022 tarihinde arama-tarama faaliyeti esnasında bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada kahraman silah arkadaşlarımız P.Asb.Kd.Çvş. Gökhan Ağıl, P.Uzm.Çvş. Savaş Borlu, P.Uzm.Çvş. Harun Yıldırım ve P.Uzm.Çvş. Fatih Kalkan şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır.

Bölgede operasyonlar devam etmektedir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet; kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz."

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada;

“Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 11 Eylül 2022 tarihinde, arama tarama faaliyeti esnasında bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada, Piyade Uzman Çavuş Harun Yıldırım ve Piyade Uzman Çavuş Savaş Borlu şehit olmuş, 4 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır.

Yaralılarımız derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Bölgede operasyonlar devam etmektedir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz.”

"Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar; Kahraman silah arkadaşlarımız 11 Eylül 2022 tarihinde şehit olmuştur.

Kahraman şehitlerimize şahsım ve Milli Savunma bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailelerine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum." dedi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları